Spargo Finans privatlån – Lån penge nemt og bekvemt!

Spargo Finans – så bliver det ikke nemmere at låne penge online. Du kan låne mellem 10.000 kr og helt op til 150.000 kr, og alle over 20 år kan ansøge om lån hos dem. Spargo Finans er helt nye, og blev lanceret stort d. 24 oktober 2017. Der er dog ingen tvivl om at de kommer til at lange rigtig mange forbrugslån over disken den næste tid. Lånet er lanceret af Leasy, som er kendt for at lave nogle rigtig gode og populære forbrugslån. Her på Positivt.dk spår vi at Spargo bliver det mest oplagte og mest ansøgte forbrugslån i november og december 2017, og det siger ikke så lidt, da vi er gode til at låne penge i Danmark.

Nogle af grundene til at Spargo Finans bliver så populært

Der er flere grunde til at Spargo lån helt sikkert bliver ansøgt rigtig meget. For det første er det uforpligtende at ansøge om et lån hos dem, hvilket det dog er hos de fleste. Men dertil lover det lave renter på deres nye forbrugslån, samt og ikke mindst ingen skjulte gebyrer. Det koster altid nogle penge at optage et lån og specielt forbrugslån, men her kommer du til at få et som ikke løber op i flere hundrede procent.

Lige så snart du er fyldt 20 år, så kan du modtage et Spargo forbrugslån og det er lige meget om du ansøger om 15.000 kr, 45.000 kr eller måske endda 150.000 kr som er det maksimale du kan låne hos Spargo Finans.

Spargo lån er uden krav og uden sikkerhed

Når du låner hos Spargo bliver der ikke stillet spørgsmål til hvad du skal bruge de lånte penge til og du stiller ikke sikkerhed for lånet. Det betyder at du kan bruge de lånte penge lige præcis som du måtte lyste. Ingen bankdame stiller super kritiske spørgsmål, og ingen skal ud og se om din bil egentlig er værd at stille som sikkerhed for et lån.

Når man låner via et forbrugslån uden at stille sikkerhed, så skal man selvfølgelig være bevist om at forbrugslån har en tendens til at være lidt dyre i renter. Her er det godt at Spargo ikke gå helt amok, og du faktisk får en lav rente i forhold til andre forbrugslån. Det er dog stadig en rigtig god ide lige at sammenligne med andre forbrugslån inden du endelig sætter en kradser med dit NemID. Hvilket forbrugslån der er billigst variere over tid, og kommer i høj grad også an på hvem du er og hvor meget du har tænkt dig at låne, samt hvor hurtig en tilbagebetalingsperiode du vælge.

Derfor er vores råd at du sender en ansøgning til Spargo Finans, og derefter sender du en lignende ansøgning til 1-2 andre lånesteder, så du kan stille dem overfor hinanden, og vælge den løsning der vil være bedst og ikke mindst billigst for dig.

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *