Indboforsikring

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Hvis du har et hjem, så er det en god ide at have en billig indboforsikring. Langt de fleste har ejendele for en større værdi end de lige går og tror, og dette gælder højst sandsynligt også dig. I tilfælde af brand, eller hvis en tyv kommer forbi, så finder man ud af det. Det er i dette tilfælde at det er godt at have den gode indboforsikring, som dækker alle ens ejendele.

Indboforsikringen er en af de store forsikringer som i høj grad er med til at bestemme om du har en samlet pakke af billige forsikringer eller ej. Det er derfor vigtigt at få undersøgt hvor mange penge du har og spare hvert eneste år. Find ud af hvor stor en værdi du egentlig har i huset, og sammenlign derefter forskellige forsikringsselskaber baseret på den værdi du gerne vil have dækket i tilfælde af tab.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”223″ alignment=”center” border_color=”grey” img_link_large=”” img_link_target=”_self” img_size=”full”][vc_column_text]

Hvad ville du bruge 3.000 kroner til?

Det er langt fra usædvanligt at dem som tjekker deres forsikringer spare mere end 3.000 kroner hvert eneste år. De penge som du kommer til at spare på billigere forsikring, hvad vil du bruge dem til?

Vi er sikker på at du pengene kommer til at blive brugt på noget sjovere. Du kan også vælge at spare dem op. Hvis du starter med at spare 3.000 kroner mere op hvert år fra du er 30 år gammel, så kommer du til at have langt mere end 100.000 kroner ekstra til at forsøde din pensionstid.

Skriv gerne i kommentarfeltet nederst på siden. Dette gælder både hvad du vil bruge de penge du spare på billig indboforsikring, men også hvis du har nogle spørgsmål i forbindelse med forsikringer.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″ css=”.vc_custom_1430807518510{padding-top: 15px !important;padding-bottom: 15px !important;}”][vc_cta_button2 h2=”Få uforpligtende tilbud på indboforsikring” h4=”Spar mellem 2.000 og 3.000 kroner (måske endnu mere!)” style=”rounded” txt_align=”left” title=”Hent uforpligtende forsikringstilbud her” btn_style=”rounded” color=”black” size=”lg” position=”bottom” accent_color=”rgba(221,51,51,0.25)” link=”url:http%3A%2F%2Fout.positivt.dk%2Fforsikring||”]

Det er nemt at spare penge på forsikringerne. Den gennemsnitlige besparelse for danske familier som har fået et tilbud via TjenesteTorvet har sparet 2.300 kroner hvert eneste år fremover. Det er et 100% uforpligtende tilbud du modtager, og det tager kun få minutter at udfylde skemaet. Det er højst sandsynligt de nemmeste penge du har sparet i meget lang tid. Samtidig er der god mulighed for at få en forsikring der samtidig dækker dig og din familie endnu bedre. Det skaber tryghed. En win/win situation!

[/vc_cta_button2][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Billig indboforsikring

Ved at få et tilbud på indboforsikring, så er du og din familie allerede godt på vej til at få en meget billigere forsikring, og spare mange penge hvert eneste år.

Vi anbefaler at man få tilbud på alle ens forsikringer på en gang, da der ofte er flere penge at spare ved at samle ens forsikringer. På den måde bliver det også nemmere for jer at holde styr på.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_single_image image=”227″ alignment=”center” border_color=”grey” img_link_large=”” img_link_target=”_self” img_size=”full”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]

Beregn værdi af dit indbo

I tilfælde af brand, så er det rart at have en indboforsikring der dækker alle ens ting.

Lige så snart du har bestilt tilbud på indboforsikring, så er det en god ide at lave en beregning af hvor stor en værdi ens indbo har. For at få den billigste forsikring, der samtidig dækker dig bedst muligt, er det vigtigt at have en nogenlunde ide om hvor mange værdier der er i ens hus.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Hvad dækker en indboforsikring (også kaldet familieforsikring eller basisforsikring)

Navnet indboforsikring siger egentlig det meste. Det er den forsikring som dækker dit indbo i forbindelse med brand, storm og tyveri. Ting som de fleste personer vil have som indbo, og du derfor skal tælle med, når du beregner indbo, er f.eks. smykker, tøj, fjernsyn, møbler, havemøbler, klaver og lignende. Det er altså rigtige mange forskellige ejendele som vil være dækket af indboforsikringen. Udover at forsikre dine ejendele, så vil indboforsikringen meget ofte også have inkluderet en ansvarsforsikring og retshjælp. Ansvarsdelen i en indboforsikring dækker tilfældet hvor du af den ene eller den anden grund er skyld i skade på andres ejendele. Dette kan være en vigtig ekstra forsikring, i tilfælde af at du kommer til at spilde noget ud over en af dine venners designermøbler eller kommer til at tabe noget som du har lånt af andre.[/vc_column_text][vc_column_text]

Dette er hvad indbo er

Alle de ting som ikke er en fast andel af dit hjem betegnes som indbo. Med det menes alt det som du forholdsvis let kan tage ud af din bolig. Dette kan f.eks. være gulvtæpperne, computere, fjernsynet, men også ting som havemøbler. Har du en stor fryser fyldt med madvarer, så kan du glæde dig over at en indboforsikring normalt også dækker dette i tilfælde af brand (eller hvis en tyv vælger at stjæle dine madvarer?).[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Rejsedækning og retshjælpsforsikring

For dig der er glad for at tage ud og rejse, så er det dejligt at vide, at dine ting normalt også vil være dækket af indboforsikringen, på samme måde som hvis du var derhjemme. Får du din taske stjålet, og havde dyrt tøj og smykker i den, så er det altså muligt at få det erstattet. Hvis du er rejseglad, så undersøg det dog i forbindelse med dit tjek af forsikringer.

Et andet punkt som også er inkluderet i indboforsikringen er retshjælpsforsikring. Dette dækker i tilfælde af at der er udgifter til advokater hvis du har haft et uheld hvor andres ejendele er gået i stykker.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_cta_button2 h2=”Sammenlign indboforsikringer” style=”rounded” txt_align=”left” title=”Få gratis uforpligtende forsikringstilbud” btn_style=”rounded” color=”black” size=”lg” position=”bottom” accent_color=”rgba(221,51,51,0.25)” link=”url:http%3A%2F%2Fout.positivt.dk%2Fforsikring||”]Der kan være store gevinster ved at sammenligne forskellige forsikringsselskaber, og den indboforsikring de vil tilbyde dig. Der er stor forskel i de priser som forsikringsselskaberne har på indboforsikring. Dette er dog ikke den eneste grund til at sammenligne. Ofte er der nemlig også stor forskel på hvor godt du bliver dækket ind.

Få flere gratis tilbud på forsikringer. Det er muligt at spare flere tusinde kroner nu og fremadrettet.[/vc_cta_button2][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Hvornår dækker din indboforsikring

Der kan godt være en del variation i hvad en indboforsikring dækker fra forsikringsselskab til forsikringsselskab, men du kan tage udgangspunkt i nedenstående.

 1. Når der sker skader på dine ejendele i forbindelse med storm, eksplosioner, brand og lynnedslag vil indboforsikringen dække. I forhold til lynnedslag kan det dog godt være du skal have fat i en tillægsforsikring i forhold til skader ved kortslutning.
 2. Oversvømmelse i forbindelse med f.eks. skybrud. Det er vigtigt undersøge i hvor stor udstrækning dette punkt er en del af din forsikring. Der kan godt være en stor variation fra selskab til selskab, og i forhold til hvilket område du bor i.
 3. Skader med på mad i din fryser i tilfælde af strømafbrydelse. Hvis din fryser er helt fyldt, så kan der ligge en rigtig stor værdi her, og det er derfor en god ide at kende til.
 4. Tyveri – dette gælder både i din bolig, og hvis der er tydeligt indbrud i din bil. Dette kan f.eks. være at et vindue er smadret for at komme ind i bilen for at stjæle værdigenstande. Indboforsikringen dækker også tyveri når du er ude og rejse.
 5. Røveri og lommetyveri hvor du opdager det og råber tyven an. Det sidste er vigtigt i dette tilfælde.
 6. Hærværk. Hvis der bliver begået hærværk imod din bolig, så kan det komme til at koste mange penge at få repareret, og det er endnu en god grund til at have en indboforsikring.
 7. Hvis du har en beholder med mere end 20 liter væske, og det løber ud og gør skade på nogle af dine ejendele.
 8. Dækning af skader på lånte ting. I de fleste tilfælde vil det dog kun være de første 30 dage du har lånt det.
 9. Hvis du uagtsomt får lavet skader på en andens ejendele.
 10. I tilfælde af at du eller dine børn kommer til at lave en personskade og har juridisk ansvar, samt også uden juridisk ansvar for børn under 5 år.

Kilde: http://forsikring.guru/tilbud-paa-indboforsikring/[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Tilfælde hvor en indboforsikring normalt ikke dækker

Der er selvfølgelig også nogle undtagelser, hvor en indboforsikring, billig eller ej, ikke dækker. Her er noget af det som du bør vide normalt ikke vil være dækket ind af indboforsikringen.

 1. Du stiller ting udenfor, som ikke er beregnet til at være udenfor, og de går i stykker eller får skader.
 2. Når dine elektriske maskiner kortslutter
 3. I forbindelse med oversvømmelser fra kloaker der ikke er vedligeholdt. På samme måde i forbindelse med oversvømmelse fra vandløg, hav og sø.
 4. Tyverier der er foretaget af folk som har sin normale gang i dit hjem og selv har en nøgle til at komme ind. Du vil heller ikke være dækket imod tyveri, hvis du har været ude og rejse i længere tid end 6 måneder.
 5. Lommetyverier er kun dækket hvis du opdager det imens det sker, og råber vedkommende an.
 6. Lånte ting som du har haft i din besiddelse i mere end 30 dage.
 7. Har du hund, så er det vigtigt at vide at de skader som hunden laver ikke er dækket af en indboforsikring. Her skal du tage et kig på din hundeforsikring.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]