Billig a-kasse

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Det er vigtigt at have en god og billig a-kasse. En a-kasse er en slags forsikring i tilfælde af arbejdsløshed, men det kan være så meget mere. Dette er følgende grunde til at undersøge om du ikke skal melde dig ind i en af a-kasserne.

  • lønsikring – de fleste vil opleve et kæmpe spring nedad i tilfælde af at de mister deres job. Er du medlem af en a-kasse er du meget bedre stillet økonomisk.
  • Efteruddannelse – a-kasserne giver en lang række muligheder indenfor efteruddannelse.
  • Hurtigere i job – A-kasserne har masser af erfaring i at hjælpe folk i job. Dem der er medlem af en a-kasse kommer som regel hurtigere i job end dem udenfor a-kassen.
  • Det er muligt billigere at blive medlem af en fagforening.
  • Mindre at bekymre dig om – når du er medlem af en a-kasse kan du sove trygt om natten. Risikoen for at skulle gå fra hus og hjem, hvis du mister dit job, er næsten ikke til stede.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Populære a-kasser

Lederne
440 kr
Dette er Danmark største faglige organisation og a-kasse for ledere og betroede medarbejdere. Det har mere end 160.000 medlemmer.
Du får 2 måneders gratis lønsikring
Min A-kasse
445 kr
Dette er en meget populær a-kasse. Den er kendt for utrolig populær rådgivning, men har samtidig en af de laveste priser!
Kåret til bedste A-kasse 3 år i træk
Business Danmark
441 kr
Dette er en a-kasse som har stort fokus på medarbejdere indenfor salg og markedsføring. Den er åben for alle. Utrolig billig fagforening i forbindelse med a-kassen.
Både a-kasse og fagforening for blot 602 kr
CA A-kasse
464 kr
Meget høj service og stor kundetilfredshed. Den er målrettet højtuddannede indenfor erhvervslivet. Dog åben for alle. Utrolig god rådgivning og sparring.
Perfekt valg hvis du arbejder indenfor "business"
Krifa
464 kr
En af de største a-kasser med mange tilfredse medlemmer. Du kan yderligere få fagforening utrolig billigt som medlem.
Fagforening for kun 89 kr pr måned.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Super let at skifte til billigere a-kasse

Der er flere forskellige grunde til at vælge at skifte til en af de billigere a-kasser. Det kan være du ikke lige er helt tilfreds med den service du får i din nuværende arbejdsløshedskasse. Der er selvfølgelig en del forskelle fra det ene sted til det andet, og de har også forskellige fokus. Derfor skal du heller ikke udelukkende vurdere om a-kassen er det rigtige for dig baseret på bare en persons holdninger. Som du kan se ovenfor, er nogle af a-kasserne nemlig specialiseret i bestemte brancheområder. Det betyder at de er ekstra gode indenfor dette. Det betyder dog ikke nødvendigvis at de er dårlige for andre. Det skal vi selvfølgelig også lige nævne.

Den anden gode grund til at skifte til en billigere a-kasse er selvfølgelig at man kan spare en del penge over et helt arbejdsliv, ved at være en af de billige steder frem for en af de dyre steder. I udregningen kan det nogle gange være en ide også at beregne den pris som det samtidig koster at være med i en fagforening. Nogle steder har nemlig usædvanlig billig fagforening i forbindelse med at du melder dig ind i deres a-kasse.

Det er rigtig let at skifte a-kasse. Inden du opsiger din nuværende a-kasse, så er det en god ide at vælge den du gerne vil flytte til først. Det er nemlig vigtigt at du får flyttet alt den anciennitet som du har opbygget med over i den bedre og billigere a-kasse som du vælger.

Når du vælger en ny a-kasse så skal du dog ikke udelukkede fokusere på pris. Det er vigtigt at du vælger det sted som kan varetage og vejlede dig på bedste vis når dette bliver nødvendigt. Det kan selvfølgelig snildt være den billigste, men det kan ofte godt betale sig at give 10-20 kroner mere for dem som har spidskompetencer indenfor dit felt, hvis det findes. Skal du betale meget mere, så bør du dog igen overveje om de er det mere værd.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]