Med et forbrugslån kan du hurtigt få penge på din bankkonto uden at stille sikkerhed for lånet. Nedenfor finder du en sammenligning af forbrugslån, så du nemt kan finde det forbrugslån som passer til dit ønskede lånebeløb og den låneperiode som du ønsker at låne pengene over. Det er hurtigt og enkelt at tage et forbrugslån, og du kan have flere penge på din bankkonto i løbet af nogle få timer.


Godt sted at tage et lån
PayMark Lån
NYHED JUNI 2018

Lån mellem 10.000 kr og 150.000 kr fra PayMark Finans.

Super nemt at ansøge. Lav Rente og helt uforpligtende ansøgning!
Maks beløb:
150.000
Løbetid:
120 måned
Alder:
20 år

Godt sted at tage et lån
Modus Lån
NYHED OKTOBER 2016!

Lån mellem 5000 kr og 50.000 kr fra Modus Finans.
Mulighed for 2 måneders afdragsfrit lån hvert år!

Nem ansøgning. Sammenlign altid med Modus Finans lån.
Maks beløb:
50.000
Løbetid:
72 måned
Alder:
20 år

Godt sted at tage et lån
Lendon
Gratis kassekredit op til 15.000 i 30 dage!
Maks beløb:
15.000
Løbetid:
72 måned
Alder:
20 år

Godt sted at tage et lån
NordicLån
Lån op til 50.000 kr til en lav rente fra 8,73%. Dette er måske årets bedste nyhed for dig som vil tage et forbrugslån.

NYHED MAJ 2016!
Maks beløb:
50.000
Løbetid:
72 måned
Alder:
20 år

Utrolig populært sted at tage et lån
Santander Bank
Lån fra 10.000 kr. til 350.000 kr. MEGET konkurrencedygtige renter fra 3,95%. Der kræves ikke sikkerhed for lånet. Underskriv med NEM ID og du har pengene på din konto imorgen!
MANGE VÆLGER DETTE LÅN
Maks beløb:
350.000
Løbetid
144 måneder
Alder
18 år
Godt sted at tage et lånNordis Lån
Lån hurtigt op til 75.000 kr.

Alle over 18 år kan ansøge!
Maks beløb:
75.000
Løbetid:
72 måned
Alder:
18 år

Godt sted at tage et lån
LånLet
Hurtige penge på din konto i dag! Det tager kun 15 min at blive godkendt. Udbetaling sammen dag!
MEGET POPULÆRT VALG
Maks beløb:
5.000
Løbetid:
1 måned
Alder:
23 år

Godt sted at tage et forbrugslån
Vivus
Lån 4.000 GRATIS som ny kunde! Få svar på 1 minut! Nordea kunder har pengene samme dag!
SUPER HURTIGT KVIKLÅN
Maks beløb:
7.000
Løbetid:
1 måned
Alder:
20 år

Mange tager et  kviklån her
LEASY Minilån
Få et lån på op til 10.000 RENTEFRIT i 60 dage. Betal tilbage når du lyster, uden ekstra gebyrer!
SMART VALG VED HURTIG TILBAGEBETALTING
Maks beløb:
10.000
Løbetid:
36 måned
Alder:
18 år

Hurtige penge på din konto
Extra Cash
Hurtig og nemt lån. Få svar i låbet af 15 minutter! På din konto dagen efter.
HURTIGE PENGE!
Maks beløb:
50.000
Løbetid
72 måneder
Alder
25 år

Virkelig godt sted at tage et lån
Leasy Lavrente
Lån op til 50.000 til en god lav rente. Kræver ikke at der stilles sikkerhed.
MANGE VÆLGER DETTE PENGE LÅN
Maks beløb:
50.000
Løbetid
72 måneder
Alder
20 år

Godt sted at tage et lån
D.E.R. Kontantlån
Du kan låne op til 100.000 kr. med D:E:R Privatlån, helt uden at skulle stille sikkerhed. Tryglån giver forsikring i forbindelse med arbejdsløshed! UNIK PRODUKT!
Maks beløb:
100.000
Løbetid
60 måneder
Alder
20 år

Godt sted at tage et lån
Ferratum
Du kan nemt låne op til 15000 kr uden at stille sikkerhed. Det er hurtigt og nemt at underskrive med NEM ID, og du kan allerede have pengene på din konto imorgen.
FÅ GODKENDT LÅN PÅ 15 MIN
Maks beløb:
15.000
Løbetid
12 måned
Alder
23 år

Godt sted at tage et lån
Selene Finans
Få svar på 15 minutter, og få pengene senest i morgen! Lån op til 50.000 uden dokumentation.
Maks beløb:
75.000
Løbetid:
72 måned
Alder:
18 år

Godt sted at tage et lån
SparXpres
lån hurtigt og nemt op til 50.000 kroner. SparXpres blander sig ikke i, hvad du bruger pengene til. Du behøver ikke at stille sikkerhed.
Maks beløb:
50.000
Løbetid:
60 måned
Alder:
18 år

Godt sted at tage et lån
Robotlån
Lån hurtigt op til 75.000 kr. Lån uden sikkerhed nemt og uden besvær med NemId
Maks beløb:
75.000
Løbetid:
72 måned
Alder:
18 år

Info om billige forbrugslån online

Der kan være mange forskellige grunde til at have brug for et online lån. Her på siden gør vi det nemmere for dig at finde det rigtige forbrugslån. Der er flere forskellige ting du skal tage højde for når du vælger lånet.

Som navnet antyder, så er et forbrugslån som oftes et lån du tager til forbrug. Det betyder at du ikke behøver at stille sikkerhed for de på denne side listede steder at låne. Forbrug skal i ordet forbrugslån forstås i en bredere forstand, da det i høj grad nærmere er et lån du tager for at udvidede dine økonomiske muligheder. Det betyder at forbrugslånet kan give dig nogle muligheder nu og her, som du ellers ikke ville have, og at du så skal betale pengene tilbage på et tidspunkt hvor du har mindre brug for dette forbrug.

Som nævnt er den måske største forskel i forhold til f.eks. et billån eller et huslån at der ikke skal stilles sikkerhed, og at du kan bruge pengene til lige præcis det som du selv har lyst til. Nogle af de penge du låner kan f.eks. gå til en rejse mens en anden del af pengene kan gå til regninger eller andet som du er nødt til at bruge penge på nu og her.

Forbrugslån giver dig altså mulighed for hurtigere at kunne købe de ting, som ellers ville skulle spare sammen til over en længere periode. Prisen er selvfølgelig at du skal betale renter for lånet på samme måde som du skal betale renter når du vælger at finansiere køb af bolig via et boliglån.

Store forbrugslån

Den største forskel på kviklån og forbrugslån er størrelsen. Kviklån ligger i en størrelse på mellem 500 kroner og 10.000 kroner, og forbrugslån ligger i en størrelse på mellem 10.000 kroner og 350.000 kroner. Det er altså muligt at få ganske store forbrugslån online. Har du allerede en del forskellige kviklån, så kan det nogle gange give mening at tage et stort forbrugslån med en lavere rente end der er på dine kviklån, og på den måde både have til forbrug, og til at samle klatgæld. I nogle tilfælde kan du faktisk ende med en lavere betaling pr måned, selvom du har et større lån. Dette kommer selvfølgelig an på hvilken forskellige kviklån du får betalt hurtigere af ved at tage et samlelån.

Disse fordele er der ved at optage et forbrugslån

Når du vælger at låne penge fra en af de på denne side listede långivere, så giver det dig i høj grad en frihed. Du er nemlig helt selv herre over hvordan du har tænkt dig at bruge pengene. Du skal ikke forklare en bankdame hvad du har tænkt dig at investere i, men kan 100% selv styre om de skal gå til fornuft eller rent til sjov.

Det betyder selvfølgelig også at du skal skal styre hvordan du betaler pengene tilbage igen. Dette er selvfølgelig lige så vigtigt at have styr på, som det at vide hvad pengene skal bruges til.

Når din bankdame undersøger om du er berettiget til et lån, så kigger hun på forskellige nøgletal. Dette gør at du bliver placeret i en kasse. Nogle gange passer man ind i denne kasse, og andre gange slet ikke. Når du låner via Positivt.dk så skal du helt selv styre hvilken type af lån du vælger, og hvad de nye penge på din bankkonto de bruges til.

Du slipper ganske simpelt for at skulle forklare hvorfor, hvor og hvornår dine nye finanser skal bruges. Forbrugslånet er en god og nem måde for mange at få et lån. Så længe du er ærlig over for dig selv, så vil du være den bedste til at vide hvordan din økonomi ser ud nu, men i endnu højere grad hvordan den kommer til at udvikle sig.

Samling af små lån med et forbrugslån

Det kan være et utrolig godt træk at samle de forskellige små lån du har i et større lån. Kviklån og overtræk på forskellige kontoer, kan hurtigt ende med at være rigtig dyre. Som navnet angiver på kviklån, så er det mening at du hurtigt betaler pengene tilbage. Hvis det af den ene eller anden grund ikke har været muligt, så kan det være en god ide at tage et større lån med en billigere rente til at samle de små lån i et stort.

Renten på forbrugslån ligger normalt mellem 4 – og 30% pr år. Nogle kviklån er oppe i flere hundrede procent. Der skal ikke meget sund fornuft til for at gennemskue at et stort lån der måske samler 3 mindre lån hvor du henholdsvis betaler måske 28%, 150% og 600% til et hvor du f.eks. betaler 12% er en utrolig god forretning.

Nogle steder som f.eks. Santander giver dig en bedre rente alt efter hvor stort et lån du optager. Det vil sige, at hvis du er på jagt efter et lån til forbrug, og har lidt klatgæld, så kan det give god mening at tage et stort forbrugslån, for at få udbetalt de små dumme lån.

Hvis du går efter denne strategi, så er det selvfølgelig vigtigt at du netop får brugt de lånte penge til at få afbetalt de andre lån.