Kviklån

Hvis du mangler et hurtigt lille lån, så er det et kviklån du skal have fat i. Det er hurtige penge ind på din konto i løbet af ganske få timer. I enkelte tilfælde er det muligt at få et gratis kviklån, hvis du ikke har været kunde hos låneudbyderen før.

Det er nemt at tage et kviklån med nemid

Bedste kviklån online

Det er utrolig nemt og hurtigt at få et lille lån, og du kan ofte have de penge du låner på din konto i løbet af ganske få timer. I løbet af normale åbningstider vil langt de fleste af de långivere, som vi har listet ovenfor godkende lån indenfor 15 minutter. Når din ansøgning til at låne er blevet godkendt, så vil det som regel ikke taget andet end 2 timer før du har en højere saldo på din bankkonto. Hvis ikke i løbet af et par timer, så i hvert fald dagen efter. Dette er en af grundene til at det bliver kaldt et kviklån, og netop fordi du bruger dit nemid til at underskrive lånet, så kan du få pengene så hurtigt.

En anden grund til at kviklånene er så hurtige at få, er at det er mindre beløb, som der ikke bliver krævet nogen som helst form for sikkerhed for. Der bliver ikke spurgt ind til hvad du skal bruge lånet til, eller nogen andre former for spørgsmål i den retning. De tjekker først og fremmest kun om du står i RKI, og så eventuelt hvad du har af indkomst, og så er du ellers klar til at give din bankkonto den økonomiske indsprøjtning som du har brug for, for at kunne købe den eller det du lige står og mangler.

Mangler du penge i weekenden? Kviklån weekend med straksudbetaling.

Fordele og ulemper ved kviklånet

Der er selvfølgelig både fordele og ulemper ved kviklån. Fordelene er lige hastighed, nemhed og at du ikke behøver alt det besvær der er med at skulle diskutere med en bankrådgiver om lån. Dette kan være en længere proces, og hvis du har brug for pengene i løbet af meget kort tid, så kan det være en fordelargtig måde at få hurtige penge på.

En stor fordel ved kviklån online er også at du ikke behøver at stille sikkerhed. Dette er dog også grunden til selve ulempen ved kviklånet. Det koster selvfølgelig lidt flere kroner i renter end mange andre typer af lån, netop fordi der ikke bliver stillet nogen former for garanti. Når du vælger at tage et kviklån hurtigt, så skal du derfor være klar over at du også skal være klar på at betale pengene tilbage hurtigt, da det ellers godt kan gå hen og blive en dyrere fornøjelse.

I tilfælde af at du ved du ikke kan betale tilbage indenfor nogle få uger, så kan det rent faktisk nogle gange godt betale sige at tage et lidt større forbrugslån, til en væsentlig lavere rente. Disse penge kan du også få hurtigt, men fordi renten er en hel del lavere, så kan du bedre få råd til at betale pengene tilbage henover en lidt længere periode. Igen skal du dog ikke sætte en længere frist for at betale pengene tilbage end højst nødvendigt. Du kan lige så godt spare så mange penge ved at betale denne type af lån tilbage så hurtigt som muligt.

Tænk dig om, selvom det skal gå hurtigt

Fordelen ved at tage et kviklån, er selvfølgelig at det går hurtigt, og hvis du helst skal have penge på din konto i morgen, så skal det også gå stærkt. Tag dig dog alligevel lige et par minutter til at vurdere hvilket af ovenstående kviklån, som vil passe bedst til dig og din økonomi. Det er nemlig ikke selvsagt hvilket af lånene som er det bedste, og det afhænger lidt af hvilken situation du står i.

Hvis du har mulighed for at betale pengene tilbage i løbet af en måned, så vil vores råd være at du går efter et af de steder der tilbyder at give dig gratis kviklån de første fire uger. Dette er der flere af dem der gør, og det er jo svært at finde noget der er billigere end gratis. Derfor er det også ofte en god ide at gå efter disse lånesteder. Risikoen er selvfølgelig at du, modsat hvad du troede, ikke har pengene til at betale tilbage indenfor en måned. Hvis du er lidt usikker på hvor hurtigt du kan betale tilbage, så er det en god ide at vælge en løsning, hvor du ikke i lige så høj gambler med din økonomi. Tag et kig på hvilket af lånene der har den laveste ÅOP, og vælg da kviklån ud fra dette. ÅOP er høj for kviklån, og årsagen er at de er tilrettelagt sådan at du betaler pengene tilbage indenfor meget kort tid. Som vi nævner tidligere, så bør du vælge en anden type af lån, hvis du regner med at ikke at betale pengene tilbage inden for 2-3 måneder.

Her kan du enten vælge de billigere forbrugslån eller overveje at gå ned i banken og snakke med dem om de forskellige muligheder.

Hvis du ikke har lyst til at snakke med din nuværende bank om dette, så kan du eventuelt vælge at læse mere om at skifte bank.

Sådan får du et billigt kviklån eller forbrugslån

Vil du gerne have et billigt lån, så kommer du ikke udenom at lave sammenligning mellem forskellige muligheder. Udvælg 2-3 lånesteder, og send dem derefter en ansøgning. Det er super let at ansøge, og du får svar næsten med det samme. Lige så snart du har modtaget mere end et tilbud på lån, så kan du gå i gang med at sammenligne dem. Hvis du sidder hjemme i køkkenet, så læg dem på ved siden af hinanden på spisebordet, og sammenlign de forskellige tal. Som udgangspunkt skal du kigge på ÅOP, når du sammenligner lån. Når vi snakker om kviklån, så vil du dog ofte betale lånet af på 1-2 måneder, og derfor kan det være en fordel at fokusere mere på det samlede beløb du kommer til at betale tilbage. Sender du eksempelvis en ansøgning afsted for at låne 8000 kr, så skal du helst også ansøge om præcis 8000 kr de andre steder, hvis din sammenligning skal være en seriøs sammenligning. På samme måde, skal din tilbagebetalingstid helst stemme over ens, for at give det bedste billede. Hvis du gerne vil sammenligne et kviklån med et forbrugslån, så må du dog ofte nøjes med at sammenligne den samlede udgift. Altså hvor meget du samlet kommer til at betale i gebyrer og renter for at låne penge. Dette skal selvsagt helst være så lavt som overhovedet muligt.

Nye kviklån – vi har altid nyheder i vores kviklån oversigt

Hvis du gerne vil finde de nye kviklån og forbrugslån, så er du landet det helt rigtige sted. Vi samler ikke alle de lånemuligheder du har i hele landet, men vi har udvalgt en række af de meget populære steder at låne penge. Vi tilføjer løbende nye og spændende lånemuligheder, så du får et godt overblik i vores låne oversigt. Udover at kigge i vores oversigt, så kan det også være en fordel at gå ned i din egen bank, og høre hvad de kan tilbyde dig af forbrugslån. Det er altid en god ide at sammenligne så mange muligheder som muligt. Dette er også en af grundene til at vi opfordre dig og andre der skal låne penge online, at sende mindre 2-3 ansøgninger afsted. Det er vigtigt at have noget at sammenligne med hinanden, for der kan ofte stor forskel på den pris du kan få på et kviklån, og dermed kan du altså hurtigt spare rigtigt mange penge ved at lave en sammenligning inden du sætter den endelig underskrift på lånedokumentet. Det er helt uforpligtende at sende ansøgningerne af sted, så du skal ikke holde dig tilbage af denne grund.