Hvis du mangler et hurtigt lille lån, så er det et kviklån du skal have fat i. Det er hurtige penge ind på din konto i løbet af ganske få timer. I enkelte tilfælde er det muligt at få et gratis kviklån, hvis du ikke har været kunde hos låneudbyderen før.


Godt sted at tage et lån
PayMark Lån
NYHED JUNI 2018

Lån mellem 10.000 kr og 150.000 kr fra PayMark Finans.

Super nemt at ansøge. Lav Rente og helt uforpligtende ansøgning!
Maks beløb:
150.000
Løbetid:
120 måned
Alder:
20 år

Godt sted at tage et lån
Modus Lån
NYHED OKTOBER 2016!

Lån mellem 5000 kr og 50.000 kr fra Modus Finans.
Mulighed for 2 måneders afdragsfrit lån hvert år!

Nem ansøgning. Sammenlign altid med Modus Finans lån.
Maks beløb:
50.000
Løbetid:
72 måned
Alder:
20 år

Godt sted at tage et lån
Lendon
Gratis kassekredit op til 15.000 i 30 dage!
Maks beløb:
15.000
Løbetid:
72 måned
Alder:
20 år

Godt sted at tage et lån
NordicLån
Lån op til 50.000 kr til en lav rente fra 8,73%. Dette er måske årets bedste nyhed for dig som vil tage et forbrugslån.

NYHED MAJ 2016!
Maks beløb:
50.000
Løbetid:
72 måned
Alder:
20 år

Utrolig populært sted at tage et lån
Santander Bank
Lån fra 10.000 kr. til 350.000 kr. MEGET konkurrencedygtige renter fra 3,95%. Der kræves ikke sikkerhed for lånet. Underskriv med NEM ID og du har pengene på din konto imorgen!
MANGE VÆLGER DETTE LÅN
Maks beløb:
350.000
Løbetid
144 måneder
Alder
18 år
Godt sted at tage et lånNordis Lån
Lån hurtigt op til 75.000 kr.

Alle over 18 år kan ansøge!
Maks beløb:
75.000
Løbetid:
72 måned
Alder:
18 år

Godt sted at tage et lån
LånLet
Hurtige penge på din konto i dag! Det tager kun 15 min at blive godkendt. Udbetaling sammen dag!
MEGET POPULÆRT VALG
Maks beløb:
5.000
Løbetid:
1 måned
Alder:
23 år

Godt sted at tage et forbrugslån
Vivus
Lån 4.000 GRATIS som ny kunde! Få svar på 1 minut! Nordea kunder har pengene samme dag!
SUPER HURTIGT KVIKLÅN
Maks beløb:
7.000
Løbetid:
1 måned
Alder:
20 år

Mange tager et  kviklån her
LEASY Minilån
Få et lån på op til 10.000 RENTEFRIT i 60 dage. Betal tilbage når du lyster, uden ekstra gebyrer!
SMART VALG VED HURTIG TILBAGEBETALTING
Maks beløb:
10.000
Løbetid:
36 måned
Alder:
18 år

Hurtige penge på din konto
Extra Cash
Hurtig og nemt lån. Få svar i låbet af 15 minutter! På din konto dagen efter.
HURTIGE PENGE!
Maks beløb:
50.000
Løbetid
72 måneder
Alder
25 år

Virkelig godt sted at tage et lån
Leasy Lavrente
Lån op til 50.000 til en god lav rente. Kræver ikke at der stilles sikkerhed.
MANGE VÆLGER DETTE PENGE LÅN
Maks beløb:
50.000
Løbetid
72 måneder
Alder
20 år

Godt sted at tage et lån
D.E.R. Kontantlån
Du kan låne op til 100.000 kr. med D:E:R Privatlån, helt uden at skulle stille sikkerhed. Tryglån giver forsikring i forbindelse med arbejdsløshed! UNIK PRODUKT!
Maks beløb:
100.000
Løbetid
60 måneder
Alder
20 år

Godt sted at tage et lån
Ferratum
Du kan nemt låne op til 15000 kr uden at stille sikkerhed. Det er hurtigt og nemt at underskrive med NEM ID, og du kan allerede have pengene på din konto imorgen.
FÅ GODKENDT LÅN PÅ 15 MIN
Maks beløb:
15.000
Løbetid
12 måned
Alder
23 år

Godt sted at tage et lån
Selene Finans
Få svar på 15 minutter, og få pengene senest i morgen! Lån op til 50.000 uden dokumentation.
Maks beløb:
75.000
Løbetid:
72 måned
Alder:
18 år

Godt sted at tage et lån
SparXpres
lån hurtigt og nemt op til 50.000 kroner. SparXpres blander sig ikke i, hvad du bruger pengene til. Du behøver ikke at stille sikkerhed.
Maks beløb:
50.000
Løbetid:
60 måned
Alder:
18 år

Godt sted at tage et lån
Robotlån
Lån hurtigt op til 75.000 kr. Lån uden sikkerhed nemt og uden besvær med NemId
Maks beløb:
75.000
Løbetid:
72 måned
Alder:
18 år

Det er nemt at tage et kviklån med nemid

Det er utrolig nemt og hurtigt at få et lille lån, og du kan ofte have de penge du låner på din konto i løbet af ganske få timer. I løbet af normale åbningstider vil langt de fleste af de långivere, som vi har listet ovenfor godkende lån indenfor 15 minutter. Når din ansøgning til at låne er blevet godkendt, så vil det som regel ikke taget andet end 2 timer før du har en højere saldo på din bankkonto. Hvis ikke i løbet af et par timer, så i hvert fald dagen efter. Dette er en af grundene til at det bliver kaldt et kviklån, og netop fordi du bruger dit nemid til at underskrive lånet, så kan du få pengene så hurtigt.

En anden grund til at kviklånene er så hurtige at få, er at det er mindre beløb, som der ikke bliver krævet nogen som helst form for sikkerhed for. Der bliver ikke spurgt ind til hvad du skal bruge lånet til, eller nogen andre former for spørgsmål i den retning. De tjekker først og fremmest kun om du står i RKI, og så eventuelt hvad du har af indkomst, og så er du ellers klar til at give din bankkonto den økonomiske indsprøjtning som du har brug for, for at kunne købe den eller det du lige står og mangler.

Fordele og ulemper ved kviklånet

Der er selvfølgelig både fordele og ulemper ved kviklån. Fordelene er lige hastighed, nemhed og at du ikke behøver alt det besvær der er med at skulle diskutere med en bankrådgiver om lån. Dette kan være en længere proces, og hvis du har brug for pengene i løbet af meget kort tid, så kan det være en fordelargtig måde at få hurtige penge på.

En stor fordel ved kviklån online er også at du ikke behøver at stille sikkerhed. Dette er dog også grunden til selve ulempen ved kviklånet. Det koster selvfølgelig lidt flere kroner i renter end mange andre typer af lån, netop fordi der ikke bliver stillet nogen former for garanti. Når du vælger at tage et kviklån hurtigt, så skal du derfor være klar over at du også skal være klar på at betale pengene tilbage hurtigt, da det ellers godt kan gå hen og blive en dyrere fornøjelse.

I tilfælde af at du ved du ikke kan betale tilbage indenfor nogle få uger, så kan det rent faktisk nogle gange godt betale sige at tage et lidt større forbrugslån, til en væsentlig lavere rente. Disse penge kan du også få hurtigt, men fordi renten er en hel del lavere, så kan du bedre få råd til at betale pengene tilbage henover en lidt længere periode. Igen skal du dog ikke sætte en længere frist for at betale pengene tilbage end højst nødvendigt. Du kan lige så godt spare så mange penge ved at betale denne type af lån tilbage så hurtigt som muligt.

Tænk dig om, selvom det skal gå hurtigt

Fordelen ved at tage et kviklån, er selvfølgelig at det går hurtigt, og hvis du helst skal have penge på din konto i morgen, så skal det også gå stærkt. Tag dig dog alligevel lige et par minutter til at vurdere hvilket af ovenstående kviklån, som vil passe bedst til dig og din økonomi. Det er nemlig ikke selvsagt hvilket af lånene som er det bedste, og det afhænger lidt af hvilken situation du står i.

Hvis du har mulighed for at betale pengene tilbage i løbet af en måned, så vil vores råd være at du går efter et af de steder der tilbyder at give dig gratis kviklån de første fire uger. Dette er der flere af dem der gør, og det er jo svært at finde noget der er billigere end gratis. Derfor er det også ofte en god ide at gå efter disse lånesteder. Risikoen er selvfølgelig at du, modsat hvad du troede, ikke har pengene til at betale tilbage indenfor en måned. Hvis du er lidt usikker på hvor hurtigt du kan betale tilbage, så er det en god ide at vælge en løsning, hvor du ikke i lige så høj gambler med din økonomi. Tag et kig på hvilket af lånene der har den laveste ÅOP, og vælg da kviklån ud fra dette. ÅOP er høj for kviklån, og årsagen er at de er tilrettelagt sådan at du betaler pengene tilbage indenfor meget kort tid. Som vi nævner tidligere, så bør du vælge en anden type af lån, hvis du regner med at ikke at betale pengene tilbage inden for 2-3 måneder.

Her kan du enten vælge de billigere forbrugslån eller overveje at gå ned i banken og snakke med dem om de forskellige muligheder.

Hvis du ikke har lyst til at snakke med din nuværende bank om dette, så kan du eventuelt vælge at læse mere om at skifte bank.