Lån i friværdi behøver ikke blive taget i banken

Det mest normale at gøre i tilfælde af at vi behøver et billigt lån, er at gå ned i vores bank og snakke om at tage lån i vores friværdi igennem dem. Mange er ikke beviste om at det langt fra er normalt at ens egen bank er det billigste sted at få et lån i ens friværdi.

Der er mange penge at spare

lån-friværdiNår vi tager lån i friværdi, så er der ofte tale om større lån. Desto større et lån vi optager, desto vigtigere er det også at vi undersøger hvor vi kan få den billigste rente på lånet. Selv en halv procent i forskel kan hurtigt løbe op i mange tusinde kroner sparet i den årrække hvor du betaler lånet tilbage. Derfor er det så vigtigt at vi lige bruger nogle få minutter på at undersøge om der ikke er billigere løsninger end vores egen bank.

Få tilbud fra flere forskellige banker

Jo mere du har at sammenligne med hinanden, desto bedre sammenligningsgrundlag kommer du selvfølgelig også til at få. Derfor bør du tage kontakt til 2-3 andre banker end den du har nu. De vil selvfølgelig komme med et bud på alle dine lån, og her kan der være ekstra mange penge at spare. Har du i din nuværende situation ikke tid og ressourcer til at undersøge hvor du billigst kan have alle dine bankforretninger, så kan det være en god ide følge ovenstående link til UdenOmBanken, hvor du kan få tilbud på et specifikt lån i friværdi.

UdenOmBanken er en service hvor du ikke låner at banken på den traditionelle vis, men du låner derimod pengene af en række forskellige investorer som har penge de gerne vil låne ud imod renter. UdenOmBanken er i øjeblikket en af de billigste løsninger til lån i friværdien, og de giver endda en garanti om at hvis du finder et tilsvarende lån billigere andet sted, så får du det selvfølgelig til den pris.

Lige meget hvad, så bør du altid sammenligne forskellige priser, da du næsten med garanti ellers vil blive snydt.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *