Hvilken hundeforsikring er bedst og billigst

Det kan godt føles som noget af en jungle når din hund skal have en forsikring. Lige meget hvad, så er det lovpligtigt at have en hundeforsikring, og derfor ikke noget du kommer udenom.

Når det kommer til stykket er det dog ikke helt lige så besværligt som det måske føles. Når du gerne vil have den bedste og billigste hundeforsikring, så vil det være en god ide at du får tilbud på hundeforsikringen fra flere forskellige forsikringsselskaber. Altså et konkret tilbud på lige netop din hund og jeres behov. På denne måde kan du let sammenligne de forskellige hundeforsikringer med hinanden, og tage det bedste valg.

Få tilbud på hundeforsikring her

Er det lovpligtigt at have en hundeforsikring? Ja du skal have en ansvarsforsikring til din hund. Du får ofte rabat, hvis du får hundeforsikringen inden den er 12 uger gammel.

For mange virker forsikringer lidt uoverskuelige, og dette gælder også hundeforsikringer, men det er faktisk slet ikke så svært igen. Finten er at have noget at sammenligne med hinanden.

På denne måde bliver det nemmere i det mindste at finde ud af om der er et af disse tilbud som virker bedre end de andre. Selve prisen er også ret lige til, hvis du har bedt om en bestemt type af forsikring. Nedenfor giver jeg en hurtig og kort gennemgang af de forskellige typer af hundeforsikringer der er.

Hvilken hundeforsikring skal jeg vælge?

Det er lovpligtigt at have en hundeforsikring, men det er kun den del som kaldes en ansvarsforsikring.

Ansvarsforsikring til hund

En ansvarsforsikring til hund dækker over dit ansvar som hundejer. Det vil sige, hvis din hund laver skade på andre personer eller deres ejendele. Selv en ganske velopdragen hund kan komme til at ødelægge noget, ved f.eks. at vælte noget med dens hale eller lignende. En hund kan ikke se om det er noget af meget værdi den er begyndt at lege med eller ej, men den regning der ville kunne komme efter dig, hvis det ikke var lovpligtigt at have en ansvarsforsikring til hunden ville du bestemt godt kunne se.

Udover en anvarsforsikring er der dog ikke krav til hvilke hundeforsikringer du bør have. Langt de fleste ser dog hunden som et kært eje, og vælger også nogle af tillægsforsikringerne.

De fleste vælger også at få en hundesygeforsikring til deres hund

Det koster normalt ikke så meget ekstra at få en god hundesygeforsikring. Den dækker udgifter i forbindelse med at din hun bliver syg eller kommer ud for en ulykke. Det kan nemlig være en ganske bekostelig affære at have sin hund hos dyrelægen eller måske på et dyrehospital et par dage. Vil det komme til at tage lang tid før at din hun bliver rask, så er det måske ikke noget du lige har pengene til. Så vil du stå i et meget svært valg, om du skal skille dig af med din hund, eller prøve at skaffe penge du egentlig ikke har, hvilket i sidste ende bliver endnu dyre.

Livsforsikring til hund

En del hundeejere vælger også at få en livsforsikring på deres hund. Det giver ikke mening for alle at få denne type af hundeforsikring, men i nogle tilfælde er det en rigtig god ide. Livsforsikringen dækker i tilfælde af at du får et økonomisk tab hvis din hund går hen og dør. Det betyder at du vil have råd til at købe en ny hund til at erstattet den nuværende (så godt som det nu kan lade sig gøre).

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *