Hurtigt lån uden sikkerhed


Internettet er det bedste sted at ansøge om hurtigt lån uden sikkerhed. Lån penge uden sikkerhed ved at ansøge flere steder, og lav en hurtig sammenligning. Sådan finder du det bedste sms lån eller forbrugslån uden sikkerhed. Det tager ikke andet end få minutter at ansøge om et lån uden sikkerhed!

Søg efter Money Archer på Google.
Hurtig sammenligningVi anbefaler altid at sende flere ansøgninger afsted, hvis du vil have lån uden sikkerhed.

Nedenfor finder du vores oversigt over de bedste steder at låne uden sikkerhed på nettet.

Hurtige lån uden sikkerhed

Det er super simpelt og ganske lige til at sende en ansøgning afsted online. Da det at sende ansøgninger afsted er noget af det sværeste ved at låne penge online, så siger det en hel del om hvor let det egentlig er at få et forbrugslån uden sikkerhed nu til dags. I løbet af få minutter kan du have sendt flere ansøgninger afsted. Et par minutter derefter, kan du have sammenlignet de tilbud du har fået fra de forskellige lånefirmaer, og få minutter derefter kan du have underskrevet og godkendt det bedste lånetilbud. I nogle tilfælde har du pengene inden du når at tælle til ti, men ellers går der normalt ikke meget mere end en time før der står flere penge på din konto. Hvis det går “langsomt”, så har du allerede dine penge på næste hverdag. Så når vi skriver om hurtig lån uden sikkerhed, så mener vi i høj grad hurtigt. Internettet har nemlig i et stort omfang været med til at gøre lån uden sikkerhed til nogle ekstemt hurtige muligheder for at få et tiltrængt indskud på din helt egen bankkonto. Så hvis du står og mangler penge til det ene eller det andet, så læs videre her på siden. Eller gå op i vores oversigt, og ansøg om lån de steder som passer bedst på det lånebeløb du er på udkig efter.

Du bestemmer selv

Du får hurtigt penge i hånden med et lån uden sikkerhed.

Når du låner penge uden sikkerhed, så betyder det også at du låner penge du helt selv er herre over hvad der kommer til at ske med. Det er forbrugslån, og med forbrugslån er det indregnet at du kan bruge dem til forbrug, hvilket vil sige, til lige præcis det som du står og mangler penge til. Der kan være utrolig mange forskellige gode grunde til at stå og mangle et lån, og derfor kan det være svært for andre end dig at vurdere om det er en god ide at låne penge, og hvor mange penge du skal låne. Derfor er det også rart at lån uden sikkerhed og betyder lån uden spørgsmål. Afhængig af hvor mange penge du låner, så vil der selvfølgelige også være en del forskelle i hvad du kan få lånet. Men i store træk kan dit hurtig lån bruges på alt lige fra rejser, tøj shopping, køb af gaver til fødselsdag eller jul, det perfekte bryllup, billån, bådlån, babyudstyr og mange mange andre ting og sager. Der vil slet ikke være plads til alle de mange forskellige ting, som folk de vælger at låne penge til her på siden. Længere nede kommer vi dog lidt nærmere ind på nogle af de ting som folk vælger at låne til, når du ansøger om kviklån uden sikkerhed eller forbrugslån uden sikkerhed.

Sådan får du billigt lån på nettet

Du ved nok allerede at forbrugslån uden sikkerhed har en tendens til at være dyre end lån med sikkerhed i eksempelvis bil eller hus. Dette betyder også at der ofte er større forskel i den pris du kan få på lånene, og dermed sagt faktisk også flere penge at spare ved at bruge lidt tid på at lave en sammenligning mellem lånene. De store forbrugslån skal der ikke være meget forskel i renten på, før du hurtigt kan spare mange penge. Men også de mindre kviklån og sms lån, kan der hurtigt være mange penge at svare på, da der her ofte er ganske høje gebyrer og lignende, som man måske kan undgå, hvis man bruger et par ekstra minutter på at lave en sammenligning af ens muligheder for at låne uden sikkerhed.

Det første du skal gøre, når du gerne vil have billigt lån, er ganske enkelte at finde ud hvor meget du gerne vil låne, og i en hvor lang periode du gerne vil låne penge. Det vil sige, hvor meget har du råd til at betale af pr måned for at din privatøkonomi stadig kan løbe rundt? Når du har en nogenlunde ide, så bør du sende mindst 2-3 ansøgninger afsted. Du får hurtigt svar fra låneudbyderne, og lige så snart du har mere end et svar, så kan du faktisk gå i gang med at lave en sammenligning af lånene. Du skal kigge på hvor meget du samlet kommer til at betale tilbage, når du låner penge det enkelte sted. Dermed kan du også hurtigt se hvor meget du kan spare ved at vælge det ene sted frem for det andet. Det kan også være en god ide at have et kig på ÅOP. ÅOP fortæller noget om hvor meget det koster dig pr år, at låne. ÅOP betyder ikke kun renter, men dette tal kigger på alle de udgifter der er forbundet ved at låne penge, så du får et tal der også tager eksempelvis oprettelsesgebyrer med i det samlede regnestykke.

Hvis du skal bruge ÅOP, så er det en rigtig god ide at du laver en tilbagebetalingstid der er lige lang de forskellige steder du ansøger. Hvis du ikke gør dette, så vil sådan noget som oprettelsesgebyr påvirke ÅOP i langt højere grad, for de steder hvor du siger du betaler lånet tilbage hurtigt. Dette vil måske ikke altid stemme overens med den pris du reelt ellers giver i rente og andre udgifter. Derfor er det vigtigt at sammenligne lånene på så lige vilkår som muligt, når du sender ansøgninger afsted.

Sms lån uden sikkerhed

Hvis du er i gang med at kigge efter de små sms lån, så skal du vide at der findes flere forskellige typer af sms lån. Det betyder at sådan noget som udgifter og hvordan du betaler lånet tilbage er forskelligt skuet sammen. Det kan være en god ide at tage højde for, inden du endeligt skriver under på et sms lån, så du vælger det sms lån som passer bedst til dig og din private økonomi. Lad os tage et kig på de forskellige muligheder for sms lån uden sikkerhed.

Kviklån uden sikkerhed

Det mest kendte sms lån og mobillån i de små størrelser er nok kviklån. Et kviklån er et lille lån penge uden sikkerhed, som du får i hånden ekstemt hurtigt. Som udgangspunkt skal det også betales hurtigt tilbage. Det vil sige, at det normalt skal betales tilbage indenfor 30 dage. Hvis du bare har brug for et hurtigt fix, og ved at sagtens hurtigt kan betale tilbage igen, så er kviklån den mulighed du skal kigge på. I denne kategori kan det ofte være muligt at finde gratis lån, hvis du ikke har været ude og tage så mange kviklån før. Flere steder giver mening gratis og rentefrie lån til nye kunder. Du skal dog være opmærksom på at der ved kviklån kan være en del udgifter i det tilfælde at du ikke får betalt hele lånet af i tide, altså når der er gået en måned. Derfor kan det være en god ide også at overveje de andre muligheder indenfor sms lån og mobillån.

Kassekredit eller kreditlån uden sikkerhed

Hvis du gerne vil have noget fleksibelt, så er kassekreditten eller et kreditlån måske den rigtige løsning for dig. Kreditlån er stadig en maks hurtig løsning, og nogle steder laver de straksudbetaling, lige så snart du har underskrevet med dit NemID. Det vil sige, at det ikke tager mange minutter at få et kreditlån. Den yderligere fordel ved at vælge kreditlån er at du måske ikke stå og mangler et lige beløb. Du har måske brug for 7562 kr, og ikke lige præcis 8000 kr. Med kreditlån låner du lige præcis det som du har brug for, eller rettere, så betaler du ikke renter af det som du ikke bruger. På samme måde er kreditlånet også mere fleksibelt i den måde du kan betale tilbage på. Måske får du 1000 kr i gave 14 dage efter du har taget lånet. Disse penge kan du betale af på lånet lige så snart du får dem, og fra den dato altså ikke betale renter af de 1000 kroner mere. Samtidigt behøver betalingerne tilbage ikke at være præcist det samme hver måned, men du kan måske betale 3000 kr tilbage den første måned, og måneden efter har du måske kun 1250 kr at betale tilbage. Kreditlån og kassekreditter uden sikkerhed er som udgangspunkt beregnet til at have i 12 måneder. Vi anbefaler dog normalt kun denne løsning, hvis du tænker du nemt kan få betalt det helt uden inden der er gået et halvt år. Skal du bruge mere end et halvt år, så er der gode chancer for at kunne finde en billigere løsning i et forbrugslån eller minilån. Dette gælder også når du er på jagt efter små lån uden sikkerhed.

Små forbrugslån uden sikkerhed

Skal du låne mellem 3000 kr og 10.000 kr. Altså det vi her på Positivt.dk kalder et lille sms lån, så kan du vælge en af de ovenstående løsninger. Du kan også vælge et lille forbrugslån, hvor du betaler lånet af i små afdrag over en given periode. I mange tilfælde er forbrugslån billigere end de andre lån, og du får alligevel hurtigt udbetalt det, så det er stadig det vi kan kalde hurtig lån. Fordelen med forbrugslån er at det beløb du skal betale af pr måned kan komme ganske langt ned, alt efter hvor lang en periode du vælger. Du skal dog ikke bare vælge så lang en periode som muligt. Hvis du har mulighed for at betale det beløb du låner af over 2 år, så bør du vælge dette fremfor 3 år. Det vil i sidste ende spare dig for ganske betragtlige beløb.

Der flere gode muligheder for små forbrugslån også under 10.000 kr, selvom langt de fleste der udbyder forbrugslån dog har sat en grænse der hedder at de mindst låner 10.000 kr ud. Som eksempler kan vi nævne Bank Norwegain som låner fra 5000 kr og Anna Finans som låner fra 3000 kr.

Billån uden sikkerhed

Står du hurtigt og skal til at købe en bil privat, så kan det stadig kræve finansiering. Der findes flere gode muligheder for at låne penge online, både med og uden sikkerhed i bil. Skal du ud og låne penge til køb af bil, så vil vi anbefale at du sender flere ansøgninger afsted. Det tager ikke mange minutter at sende ansøgninger afsted til Bank Norwegian, Santander, Basis bank og Nordisk lån, som alle er forbrugslån og billån som du finder oppe i vores låne oversigt.

Rolf

Rolf skriver her på Positivt.dk ud fra den erfaring han har fået igennem et liv på 33 år. Han er uddannet på Copenhagen Business School og har siden arbejdet både i en mindre dansk virksomhed, en stor international virksomhed og som selvstændig.

Recent Content