Hurtig kredit lån uden sikkerhed


Lån penge kredit – få et lynhurtigt kreditlån uden sikkerhed. Vi har fundet en lang række af de bedste kredit lån på det danske marked. Det giver dig mulighed for hurtig at låne penge til det du står og mangler.

Søg efter Money Archer på Google.
Hurtig sammenligningDet er muligt hurtigt at låne mellem 500 kr og 20.000 kr på en kassekredit. Med en kredit løsning, får du masser af fleksibilitet, når du låner penge online uden sikkerhed. Sammenlign dine muligheder nedenfor.

Derfor skal du vælge kredit lån frem for andre typer forbrugslån

Der er både fordele og ulemper ved at vælge en kassekredit frem for andre typer af hurtig lån uden sikkerhed. Det kan være en god ide at overveje dine forskellige muligheder, inden du endeligt vælger at gå efter et kreditlån. Selv på mindre lån, så er der i realiteten 3 forskellige typer af lån. Vi lægger ud med at beskrive lidt omkring fordele og ulemper ved kreditlån og kassekreditter, men vil senere her på siden og skrive lidt om de andre to muligheder, nemlig kviklån og forbrugslån, også kaldet minilån, når vi snakker om små forbrugslån.

Fordele ved kredit lån

Der er en utrolig stor fleksibilitet i kassekredit lån. Dette kan derfor i høj grad være grunden til at du bør vælge at tage en kassekredit frem for andre typer af sms lån uden sikkerhed. Når du låner på denne måde, så får du en ofte en straksudbetaling, og så kan du bruge præcis det beløb som du har brug for. Du har måske nok søgt efter lån 15000 kr, men sandsynligvis er det nærmere 14595 kr eller et andet skævt beløb du egentlig har brug for. Med en kassekredit, så betaler du kun renter af det beløb du reelt har i minus. På samme måde giver kredit mulighed for en varierende tilbagebetaling. Den første måned har du måske ikke mulighed for at betale mere end 1500 kr af på lånet, men måned nummer to kan det være du får ekstra løn eller har fødselsdag, hvor du modtager pengegaver. Så her kan du måske betale 5000 kr af. Alt i alt kan kredit lån en masse fleksibilitet, som du ikke får via kviklån eller forbrugslån. Det betyder dog også mere ansvar for dig, hvis du skal vælge det som den billigste mulighed. For så gælder det nemlig også om at få betalt af.

Ulemper ved kredit lån

Hvis en kassekredit skal være den billigste og bedste mulighed, så gælder det om at du skal betale lånet af forholdsvis hurtigt. Som udgangspunkt har du kreditten i 12 måneder, men vi råder til at du får betalt størstedelen af lånet af meget hurtigere end dette. Hvis du kan betale størstedelen af lånet af på 2-4 måneder, og gerne hele lånet ud inden der er gået et halvt år, så vil give god mening at vælge en kassekredit frem for andre lånemuligheder. Hvis du tænker det er urealistisk at betale hele lånet af inden der er gået et halvt år, så anbefaler vi her på positivt.dk at du får kigget på andre lånemuligheder også. Her vil det ofte være billigere at vælge et forbrugslån eller et minilån. Det hele afhænger dog af de gebyrer og renter der er vedhæftet det enkelte lån, så det er vigtigt at du laver en sammenligning af lånene inden du tager din beslutning. Hvis du ved at du kommer til at bruge mere end et halvt år på at betale din kassekredit helt ned, så kan du i et vist omfang godt bruge ÅOP til at måle på om kredit lånet eller forbrugslån er det billigste for dig.

Kviklån versus kredit lån

Står du og kigger på et gratis kviklån, og overvejer om det skal være kviklånet eller kassekreditten? Kviklån er som navnet også henleder til hurtig lån. Du får hurtig penge, men du skal også betale lånet tilbage hurtigt. Normalt skal du betale et kviklån tilbage på 30 dage. Har du de penge der skal til inden der er gået 30 dage, så er kviklånet mindst lige så godt som kassekreditten. Hvis du tænker at du nok ikke har alle penge klar til at betale tilbage indenfor 30 dage, så bør du nok vælge at tage et nærmere kig på kreditlån i stedet for.

Kredit lån versus forbrugslån

Kassekreditterne har ofte straksudbetaling, lige så snart du har underskrevet låneaftalen. Så du kan via et kreditlån altså mega hurtigt have flere penge til rådighed. Det betyder dog ikke at forbrugslån er langsomme. Her kan du ofte også have flere penge på din konto ganske kvikt. Flere forbrugslån udbetaler end da forbrugslån i weekenden, hvis det er der du har brug for dem. Forbrugslån er ikke helt lige så elastik-agtige som kredit lånene, men til gengæld er det ofte her du får den laveste rente, hvis du er på udkig efter lån penge uden sikkerhed. Det kan også være rart kun at skulle betale et lille beløb tilbage hver måned i stedet for hurtigt at skulle betale så meget som muligt tilbage, så hurtigt som overhovedet muligt.

Sådan får du billigt mobillån uden sikkerhed

Hverenten du vælger kredit lån, kviklån eller forbrugslån, så er det en god ide lige at sætte sig ned og bruge nogle ekstra minutter på at sammenligne dine muligheder. Det tager ikke andet end et par minutter at ansøge de fleste steder, og vi anbefaler derfor at du sender flere ansøgninger online. På denne måde får du hurtigt noget konkret, som du kan sammenligne med hinanden. Når du ansøger om de samme beløb, så får du nogle tale der viser den præcise udgift det vil være for dig at låne, og så er det nemt at vælge det bedste og billigste for dig. Hvilket lånested som er bedst, afhænger nemlig i høj grad af din situation, og hvor mange penge du har brug for.

Rolf

Rolf skriver her på Positivt.dk ud fra den erfaring han har fået igennem et liv på 33 år. Han er uddannet på Copenhagen Business School og har siden arbejdet både i en mindre dansk virksomhed, en stor international virksomhed og som selvstændig.

Recent Content