Brug for et hurtigt ferielån eller rejselån?


Ferielån og rejselån: Hurtige og nemme lån til din ferie

Ferielån eller rejselån. Det kan have to betydninger, men i begge tilfælde, så er det normalt et lån du gerne vil have hurtigt og uden at der bliver stillet alt for mange spørgsmål. Første betydning af ferielån er hvis du virkelig trænger til en ferie, der er et godt tilbud lige nu, men du har ikke penge på din konto før senere på måneden. Så har du brug for et ferielån for at kunne købe din rejse. Den anden betydning af ferielån eller rejselån er at du allerede er afsted på en dejlig ferie. Eller det vil sige, at den kunne være mere behagelig, fordi der nu pludselig ikke er flere penge på kontoen. Her har du brug for et hurtigt lån. Nedenfor ser du udvalgt forbrugslån, som er oplagt rejselån og ferielån.

Søg efter Money Archer på Google.
Hurtig sammenligning? Rejselån oversigt – Find ferielån hurtigt ?

Hvor meget vil du gerne låne? Lån 1000 kroner eller lån 10000 kroner

Forbrugslån i forbindelse med at du er ude og rejse

Hvis du er ude og rejse, så kan det være svært at komme i kontakt med din bankrådgiver. Dette betyder dog ikke at du ikke godt kan stå i en situation hvor det ville være rart hvis der stod flere penge på din bankkonto. På ovenstående lister kan du nemt se hvilke steder du kan tage et forbrugslån selvom du ikke er i Danmark. Det smarte ved disse steder er nemlig at du ikke behøver andet end en internet adgang og at du har dit NemId med dig. Det betyder at du faktisk i løbet af nogle få timer kan have flere penge på din bankbog igen.

Når du låner mens du er på ferie, så kræver det selvfølgelig i højere grad end ellers at du har godt kendskab til dig egen økonomi, og ved hvor stort et lån og hvilke månedlige betalinger som du har råd til fremover. Ved du at du lige så snart du kommer hjem, får en løncheck fra din arbejdsgiver eller andet, så burde der ikke være nogle problemer, men hvis du ikke lige ved hvor pengene til ekstra afbetalinger skal komme fra, så råder vi selvfølgelig ikke til at man vælger at tage et ferielån online.

Et forbrugslån kan være billigere end overtræk på din kreditkonto

Vi ved selvfølgelig ikke hvilke vilkår du har på din kreditkonto, hvis du har sådan en, men i nogle tilfælde kan det godt være en fordel at du tager et lån online, i stedet for at trække over på kortet. Er du i tvivl, så kan du eventuelt logge ind på din bank, og tjekke hvilke vilkår der gælder hvis du trækker over på kortet, og så sammenligne det med de på listen anførte rejselån.

Det er helt uforpligtende at ansøge om rejselån, og det tager ikke mere end nogle få minutter. Derfor anbefaler vi da også at ansøge flere forskellige steder. Dette gælder også rejselån, og selvom du sidder på din ferie og har brug for lidt hurtige penge.

Lån til rejse – på afbetaling eller med et forbrugslån?

Du har besluttet at du og familien skal ud og rejse, da du lige har set et godt tilbud. I nogle tilfælde er det muligt at købe denne rejse på afbetaling. På samme måde som nogle forbrugslån godt kan være dyre, så kan det bestemt også hurtigt blive dyrt at købe ting på afbetaling. Derfor bør du undersøge om et af ovenstående lån ikke godt kan gøre det billigere for dig at komme ud og rejse. Ser du en mulighed der kunne være billigere, så tager det ikke mange minutter at finde ud af om de vil godkende dig til en billig rente. Derefter har du ofte pengene på din konto i løbet af et par timer, og så kan du købe den førnævnte rejse. I løbet af de 2-3 timer som der går, så vil rejsen heldigvis normalt ikke være løbet nogle steder, og i kan stadig komme ned og nyde sydens sol, eller hvor i nu gerne vil hen.

At rejse er at leve

For et par hundrede år siden sagde en af Danmarks mest kendte mænd at det at rejse simpelt er noget af det bedste. Dette er for mange også grunden til at tage et rejselån, og komme ud og få oplevet en masse ting. Det kan være rigtig rart at få et afbræk og komme lidt væk fra dagligdagens liv. Selv hvis du har noget af det bedste liv til hverdag, så kan det være dejligt at komme væk. Når du ser det helt rigtige tilbud, så kan det kræve at du låner lidt penge via et rejselån, så du har råd til den helt rigtige ferie. Her på siden giver vi dig overblikket over en masse forskellige muligheder. Du kan vælge dem her på siden, eller du kan trykke dig videre til nogle af de andre mange gode rejselån vi har i vores udvidede liste.

Rolf

Rolf skriver her på Positivt.dk ud fra den erfaring han har fået igennem et liv på 33 år. Han er uddannet på Copenhagen Business School og har siden arbejdet både i en mindre dansk virksomhed, en stor international virksomhed og som selvstændig.

Recent Content