Bedre sikring af hus giver billigere indboforsikring

Mange af de penge som du investere i bedre sikkerhed i dit hjem kan rent faktisk komme tilbage til dig i form af en billigere indboforsikring. Stikprøver viser at du skal spare helt op til 13% på din indboforsikring, hvis du får installeret en alarm som er koblet op til en alarmcentral. Du får sandsynligvis ikke alle dine penge tilbage af denne vej, men det gør at en installation af en tyverialarm, samlet set, faktisk slet ikke er så dyrt endda.

Få flere uforpligtende tilbud på tyverialarm

tyverialarmerDer kan være stor variation i hvor dyr en tyverialarm er alt efter hvilket firma du får til at komme og sætte det op. Det er derfor en god ide at få flere tilbud på tyverialarmer som dækker lige præcis dine behov. Alt efter hvor du bor, og hvordan din bolig er skruet sammen, så vil der være stor forskel i hvilken type af tyverialarmer du har brug for.

Hvis du ikke helt selv er klar over hvad der vil være den bedste løsning, så er det samtidig en ekstra god ide at få flere forskellige tilbud, da du på denne måde har noget at sammenligne med hinanden, og ikke bare vælger den første og bedste løsning du får tilbudt.

Det skal der til for at du kan få rabat på din forsikring med en tyverialarm

Det er ikke alle tyverialarmer som giver en rabat og billigere forsikring, men det er langt de fleste. Det som det kræver er at du får installeret en forsikringsgodkendt tyverialarm. Dette kan enten være en tyverialarm uden abonnement eller med abonnement. I tilfælde af at du installere en tyverialarm uden abonnement, så er det muligt at spare mellem 5-8% på din forsikring. Hvis du vælger løsningen som er koblet op til en alarmcentral, så er det muligt at spare op til 13% på dine forsikringer.

Bud på tyverialarm som du selv kan installere

Hvis du gerne vil øge sikkerheden i dit hjem med en boligalarm, så er den billigste løsning helt sikkert at vælge en uden abonnement. Vi har fundet et bud på god tyverialarm, som ikke er så dyr, og som vil øge sikkerheden i dit hus væsentligt. Tyverialarmerne er pakkeløsninger som er målrettet huse og villaer. Hvis du mangler tyverialarm til lejlighed, så er det en anden type af løsning du skal have fat i. Du kan finde flere boligalarmer her.

HouseGuard Smart GSM alarmpakke

houseguard-smart-gms-alarmDette er en god og billig tyverialarm som i skrevne øjeblik er set til kun 2.395 kroner. Det er en moderne type af alarmer som er målrettet private hjem. Det er en GSM alarm, hvilket betyder at du har mulighed for at få sms eller telefonopkald, hvis der sker et tyveri.

Det er en tyverialarm som er nem at sætte op via et dansk menusystem.

Hvordan virker tyverialarmer og hvad er værd at overveje

Hvis du bor i et område med en del tyverier, og specielt hvis du bor i hus eller i stuelejlighed, så kan det være en god ide at anskaffe sig en form for tyverialarm. Normalt vil tyverialarmerne blive betjent via et panel som i de fleste tilfælde vil blive placeret ved hoveddøren. Dette er selve kerne i alarmsystemet, og det vil så være koblet op til flere forskellige sensorer og kameraer i din bolig. Dertil har de fleste tyverialarmer mulighed for at blive koblet sammen med forskelligt ekstraudstyr og ikke mindst sammen med din smartphone. Det ekstra udstyr som du har mulighed for at tilkoble kan f.eks. være flere sensorer, overvågningskameraer eller hvad med en røgkanon som kan fylde et rum med røg, hvilket er perfekt til rum hvor du har dine værdigenstande.

De fleste alarmsystemer er nu om dage trådløse, hvilket gør at det er ganske nemt at installere. Det kræver ikke at du føre en masse kabler rundt i dit hus, og det giver dermed også en stor frihed i hvor du placere sensorer og kameraer. Hvis du kan finde ud af at bore et hul i væggen og sætte en skrue i, så vil det sandsynligvis også være muligt for dig at sætte dit eget alarmsystem op. Placer i høj grad sensorer så de peger mod vinduer og døre i forhold til hvor en tyv sandsynligvis vil prøve at komme ind.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *