Forsikring

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Det er vigtigt at have en god forsikring. Rigtig mange danskere betaler dog alt for meget for deres forsikring. Dette behøver slet ikke at være sådan. Det er nemlig overraskende let at få en billigere forsikring. Her på Positivt.dk kan du finde den information der kan stille dig bedre i forhandling med forskellige forsikringsselskaber.

Det vigtigste skridt imod billig forsikring er dog klart at man kommer i dialog med flere forskellige forsikringsselskaber. En normal dansk familie kan spare mellem 2.000 og 10.000 kroner om året ved at få undersøgt om de kan få en billigere model.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1430145614232{margin: 10px !important;padding: 10px !important;}”][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”45″ border_color=”grey” img_link_large=”” img_link_target=”_self” img_size=”full” link=”http://www.positivt.dk/forsikring/bilforsikring/”][vc_single_image image=”46″ border_color=”grey” img_link_large=”” img_link_target=”_self” img_size=”full” link=”http://www.positivt.dk/forsikring/ulykkesforsikring/”][vc_single_image image=”48″ border_color=”grey” img_link_large=”” img_link_target=”_self” img_size=”full” link=”http://www.positivt.dk/forsikring/indboforsikring/”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_empty_space height=”32px”][vc_cta_button2 h2=”Sammenlign forsikringer og spar tusindvis af kroner” style=”rounded” txt_align=”left” title=”Hent uforpligtende forsikringstilbud her” btn_style=”rounded” color=”black” size=”sm” position=”bottom” link=”url:http%3A%2F%2Fout.positivt.dk%2Fforsikring||” h4=”Gennemsnitlig besparelse på cirka 3000 kroner om året!” el_width=”90″ accent_color=”rgba(221,51,51,0.23)”]Få tilbud fra forskellige forsikringsselskaber. Derefter kan du let sammenligne dem, og se hvilket tilbud der passer dine behov bedst. Men først og fremmest bliver det også nemmere at se om du betaler for mange penge for dine forsikringer.[/vc_cta_button2][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Sammenlign forsikringer og bliv både bedre og billigere dækket ind

Det er svært at undgå at have en forsikring i Danmark. For det første er der flere forsikringer som er lovpligtige, for det andet er det ofte en rigtig god ide at være forsikret. Ingen af os håber på at vi kommer ud for en ulykke eller andet der gør at vi får brug for den, men når tilfældet sker, så er det umådelig dejligt at være dækket ind. Vi kan ikke vide hvornår vi får brug for en god forsikring, og forhåbentlig kommer det aldrig til at ske.

Der er dog en ting som vi i høj grad selv er herre over. Det er nemlig hvor meget vi betaler for forsikringen. Der er ikke høj konkurrence på forsikringsmarkedet, men der er dog alligeve virkelig mange penge at spare ved at undersøge om du kan få en billig forsikring i et andet forsikringsselskab end det du er forsikret i nu.

Sammenligning af forsikringer er den nemmeste tilgang til en billigere dækning. Når du får tilbud fra forskellige forsikringsselskaber, så har du noget at sammenligne med hinanden. Selvom du måske ikke er nogen ekspert indenfor forsikringsverdenen, så er det på denne måde muligt at se hvor der er store forskelle.

Som udgangspunkt er det en god ide at undersøge om man kan få en billigere forsikring, cirka hvert andet år. Når der er gået et par år, så er der som regel også sket forskellige begivenheder, som gør at du ikke skal være forsikret på samme måde, og samtidig vil forsikringsselskaberne have reguleret deres priser, så det nu er andre steder der har de laveste forsikringspriser.

En anden grund til at få undersøgt om forsikringerne er up to date, er at du måske ikke mere er dækket ind som du egentlig ønsker. Får vi f.eks. børn, så vil dette ændre på flere områder. På denne måde er der mange ting som ændre på vores behov for de forskellige individuelle forsikringer. Det kan være du måske har en forsikring som dækker over ting som du slet ikke har behov for at have forsikret mere. Dermed er det jo en ren udgift til forsikringsselskabet, som du lige så godt kan skære væk.[/vc_column_text][vc_column_text]

Bilforsikring | En forsikring hvor du potentielt kan spare mange tusinde kroner

For langt de fleste vil bilforsikringen være den dyreste forsikring. Hvis du gerne vil eje en bil, så kommer du ikke udenom også at have en bilforsikring, da det er lovpligtigt. Derfor behøver du dog ikke at betale mere end højst nødvendigt for den. Fordi det er den dyreste af forsikringerne, så er der meget ofte også meget at spare på at sørge for at finde det billigste sted at have sin bil forsikret.

Der er flere faktorer som har stor indflydelse på hvor meget du skal betale for at få din bil forsikret, som f.eks. din alder, erfaring og ikke mindre hvilken bil du gerne vil have forsikret. Den samme person kan dog alligevel opleve helt vilde forskelle i de priser som forsikringsselskaberne tilbyder, og dette er faktisk ofte den den største faktor for hvor meget du betaler i forsikring. Det er slet ikke uset at det er muligt alene på bilforsikringen at spare flere tusinde kroner hvert år. Derfor er det også et godt sted at starte med at undersøge om du kan få noget billigere.

Læs mere om bilforsikringer længere nede på siden.[/vc_column_text][vc_button title=”Få tilbud på bilforsikring” target=”_blank” color=”btn-inverse” icon=”wpb_shield” size=”wpb_regularsize” href=”http://out.positivt.dk/forsikring”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Indboforsikring | Er du rigtig dækket ind, hvis du får en tyv på besøg?

Langt de fleste ejer flere ting end vi lige tror, lige så snart vi begynder at tælle vores værdier sammen. Det er derfor også vigtigt at have en god indboforsikring der dækker dig i tilfælde af brand eller hvis du får indbrud. Det er vigtigt at få sat den rigtige værdisætning på ens ejendele, da man ellers ofte ender med at betale for meget, eller ikke være dækket ordentlig i tilfælde af at uheldet er ude.

Indboforsikringen er en af de områder, hvor mange danskere også kan spare et ganske betydeligt beløb, ved at få tjekket om man først og fremmest er dækket rigtigt, men i lige så høj grad om man ikke kan få et bedre og billigere tilbud hos et andet forsikringsselskab.

Læs mere om indboforsikringer længere nede på siden.[/vc_column_text][vc_button title=”Få tilbud på indboforsikring” target=”_blank” color=”btn-inverse” icon=”wpb_shield” size=”wpb_regularsize” href=”http://out.positivt.dk/forsikring”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Ulykkesforsikring | Det er rart at have!

Hvis du falder og slår dig, eller du eller andre i din familie på nogen måde kommer ud for en ulykke, så er det utrolig rart at være dækket ind af en god ulykkesforsikring. Der kan være en del forskel på hvordan de enkelte forsikringsselskaber skruer deres ulykkesforsikringer sammen. Derfor er det vigtigt at du er bevist om hvad din forsikring dækker, og ikke mindst hvad du gerne vil være dækket for. Derpå kan du sammenligne priser, og helt sikkert også spare en del penge ved at vælge den rigtige ulykkesforsikring hos det rigtige forsikringsselskab.

Læs mere om ulykkesforsikringer længere nede på siden.[/vc_column_text][vc_button title=”Få tilbud på ulykkesforsikring” target=”_blank” color=”btn-inverse” icon=”wpb_shield” size=”wpb_regularsize” href=”http://out.positivt.dk/forsikring”][vc_column_text]

Husforsikring – få en billig sikring af din største investering

Huset er for de fleste den største investering de foretager igennem hele deres liv. Derfor skal huset selvfølgelig også have en god husforsikring. Der er i høj grad forskel på prisen på en god husforsikring. Ved at sammenligne priser på forsikring af dit hus, så vil langt de fleste kunne finde en billig husforsikring, hvor der kan spares flere hundrede kroner hvert eneste år.[/vc_column_text][vc_button title=”Få tilbud på husforsikring” target=”_self” color=”btn-inverse” icon=”wpb_shield” size=”wpb_regularsize” href=”http://out.positivt.dk/forsikring”][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1431337141521{padding: 20px !important;background-image: url(http://www.positivt.dk/wp-content/uploads/2015/04/bilulykke-bilforsikring-forsikringstilbud.jpg?id=299) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column width=”1/1″][vc_empty_space height=”32px”][vc_column_text css=”.vc_custom_1431337173104{background-color: rgba(255,255,255,0.49) !important;*background-color: rgb(255,255,255) !important;}”]

De fleste danskere kan spare penge

Langt de fleste danskere har en en eller anden type af forsikring. Dette til f.eks. at dække dem selv ind, deres ejendele, deres bil og ikke mindst deres bolig. Langt de fleste af disse har flere forskellige forsikringer, og den største del af disse kan spare virkelig mange penge på deres forsikringer, hvis de bare bruger lidt tid på at få undersøgt mulighederne.[/vc_column_text][vc_empty_space height=”32px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Billig bilforsikring – vælg den bilforsikring som dækker dine behov bedst

Du er som ejer af en bil forpligtet til som minimum at have en ansvarsforsikring til din bil. Derudover vælger langt de fleste dog også at investere i en kaskoforsikring og en førerdækning. Denne samlede pakke er for langt de fleste den dyreste forsikring, hvilket også betyder at der er mange penge at spare ved at gå efter en billig bilforsikring.

Det er virkelig rart at være godt dækket ind i tilfælde af trafikuheld, noget som sker i den danske trafik hver eneste dag, men der er bestemt ikke nogen grund til at betaler flere tusinde kroner for meget for bilforsikringen.

Hvis du har en forholdsvis ny bil, så kan det være en god ide at have både ansvarsforsikring og kaskoforsikring til din bil, men hvis du derimod har en ældre bil, så kan du også overveje om bilforsikringen kan gøres billigere, ved at spare kaskoforsikringen væk, da du hurtigt kan komme til at betale lige så meget for en kaskoforsikring, som en billig bil er værd.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Disse typer af bilforsikring er der

Dette er de typer af bilforsikringer du skal være bevist om, når du kigger på forsikring af bil.

Ansvarsforsikring

Dette er den lovpligtige del af en bilforsikring. Den dækker i tilfælde hvor du har været ude for et uheld du er årsag til, og hvor du har gjort skade på andres ejendele, eller måske endda har forvoldt på en anden person. Denne bilforsikring dækker ikke skader på din bil, og den dækker heller ikke de skader du selv kan være komme ud for.

Kaskoforsikring

Kommer du ud for et uheld, og bliver din bil totalskadet, så vil du være glad for at have tegnet en kaskoforsikring. Det er den del af forsikringen, som går ind og dækker de fleste skader der kan ske på din bil, hvis du køre galt.

Glasdækning

Glasset i din bil, er normalt ikke dækket af kaskoforsikringen, og det kan derfor være en god ide også at få en glasdækning. Den dækker som navnet siger, de skader der kan komme på ruderne i bilen. Hvis det er skader, hvor de kan repareres uden at udskifte ruden, vil de som oftes blive erstatet helt, og hvis ruden skal skiftes, vil det være delvist.

Førerdækning

Ham eller hende som køre, er ikke dækket af hverken ansvarsforsikring eller kaskoforsikring, og derfor vælger de fleste også at tegne en ekstra forsikring til bilen. Førerdækning dækker de personskader du måtte få i tilfælde af at du er grunden til en ulykke. Dette kan f.eks. være tabt erhvervsevne, tandskader og varige mén. Når du sammenligner bilforsikringer, så skal du være opmærksom på at nogle kaskoforsikringer har førerdækning inkluderet, og andre har ikke.

Retshjælpsforsikring

Denne del af forsikringen dækker eventuelle tvists der kan komme i trafikulykker. Hvem har skylden for hvad. Den dækker i tilfælde af at skaderne er forårsaget af kørsel i den bil der er forsikret.

Friskadedækning

I tilfælde af at din bil kommer til skade i andre situationer end når du er ude at køre, så kan det være godt at have friskadedækning. Den dækker uforsætige skader som lynnedslag, røveri og brand. Den gør også at du ikke får en dyre forsikring i tilfælde af bestemte skader på bilen.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Billig indboforsikring – Der er penge på at opdatere indboforsikringerne

Hverenten du er ejer eller lejer af en bolig, så kan det være en virkelig god ide at have en indboforsikring. Indboforsikringer dækker i det tilfælde at du f.eks. får en røver på besøg, eller hvis boligen brænder og du mister alle dine ejendele.

Indboforsikring er en af de mest udbredte typer af forsikring i Damark, og det er da også en forsikring som blandt andet forbrugerrådet anbefaler at man som minimum tegner.

Der er dog mange årsager til at rigtig mange familier betaler alt for meget for deres indboforsikring. En af de store grunde til dette er at familiens sammensætning og værdien af ens ejendele ændre sig over årene. Er der gået et par år siden du sidst fik sammenlignet forsikring, så er indboforsikringen en af de gode grunde til at få det gjort nu.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

I hvilke tilfælde er det en god ide at have en indboforsikring

Overordnet dækker en indboforsikring alle de ejendele som beboeren ejer og har i boligen. Dette kan f.eks. være hvis du er uheldig at få brandskader eller vandskader i boligen og det kan være i forbindelse med røveri, men det dækker også mange ting udenfor hjemmet, som hvis du f.eks. får dine ting stjålet når du ude i verden.

Hvad mange ikke ved er at en indboforsikring også dækker rigtig mange tilfælde hvor du har påført skade på andres ting. Her dækker den del af indboforsikringen som bliver kaldt ansvarsforsikring.

I et begrænset omfang kan indboforsikringen også dække hvis du er på rejse i udlandet. Her skal du dog være vågen omkring hvad der dækkes, om om det ikke vil være smart også at tegne en rejseforsikring, så du er optimalt dækket i tilfælde af at du skal ud og rejse.[/vc_column_text][vc_cta_button2 h2=”Billige forsikringer kan spare dig for tusindvis af kroner” style=”rounded” txt_align=”left” title=”Hent uforpligtende forsikringstilbud her” btn_style=”rounded” color=”black” size=”sm” position=”bottom” link=”url:http%3A%2F%2Fout.positivt.dk%2Fforsikring||” h4=”Gennemsnitlig besparelse på cirka 3000 kroner om året!” el_width=”90″ accent_color=”rgba(221,51,51,0.23)”]Langt de fleste danske familier har betydelige beløb at spare hvert eneste år, ved at finde en billigere forsikring. Det handler dog ikke kun om at gøre det billigt, men også bedre. Når du sammenligner forsikringer, så vil du næsten altid også ende med en bedre forsikring for de samme penge.[/vc_cta_button2][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Billig ulykkesforsikring – et rigtig godt sikkerhedsnet hvis det utænkelige skulle ske

Hvad nu hvis du eller din partner kommer slemt til skade? Hvad nu hvis en af jer f.eks. ikke kunne tage den type af arbejde som i ellers har erfaring og uddannelse til at klare?

Ulykkesforsikringer er et virkelig godt plaster på såret, hvis noget sker med en af personerne i familien. Det kan give den økonomiske buffer der kan være med til at man har tid til finde sig til rette med den nye situation – i hvert fald noget bedre. En ulykkesforsikring giver dig ro i maven, så du ikke i samme grad skal frygte at hele dit liv falder sammen i tilfælde af en ulykke. Der er rigeligt med ting som en ulykke ændre på, og derfor er det rart at en ulykkesforsikring kan være med til at give jer et sikkerhedsnet.

Overordnet kan man sige at en ulykkesforsikring går ind og giver dig en erstatning i form af et engangsbeløb eller en månedlig ydelse hvis du eller en i familien kommer ud for en ulykke, og dermed bliver uarbejdsdygtig eller invalid, eller i værste tilfælde går hen og dør.

Hvornår dækker en ulykkesforsikring

Det variere en del fra forsikringsselskab til forsikringsselskab hvad der bliver dækket og ikke, men der er dog en del fællestræk.

 • Hvis du har været ude for en ulykke og fået varige mén, så vil du kunne få erstatning ved minimum 5%. Det betyder at ulykkesforsikringen også dækker en hel række mindre skader, som vil påvirke dit liv fremover.
 • Ulykkesforsikringer dækker de behandlinger som som en ulykke måtte påkræve. Dette kan være genoptræning af muskler eller lignende.
 • Det er meget almindeligt at få skader på tænderne, hvis vi f.eks. vælter når vi er ude og cykle. Det er dyrt at gå til tandlægen hvis det er store skader vi snakker om. En ulykkesforsikring vil dække de fleste af udgifterne til tandlægen.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Billig husforsikring – sikring af dit hus og den store værdi det har

Når der sker skader på ens hus, så sker der skader på det som for de fleste danskere er det dyreste de ejer. Det betyder at skader på huset, og det som en husforsikring dækker, kan være utrolig store værdier. Forsikring af hus dækker mange forskellige områder og typer af skader. De mest normale skader som en husforsikring dækker er følgende:

 • Hærværk – det er ikke til at vide hvornår en tosset person synes det er sjovt at smadre ting og sager. Hvis det af den ene eller anden grund sker for dig, så er det dejligt at være dækket ind.
 • Brandskader – opstår der en mindre eller større brand i dit hus, så vil det helt sikkert skade værdien af din bolig. En brand kan have mange forskellige årsager, alt fra levende lys, lynnedslag, kortslutninger m.v., men til fældes er at de vil lave skade for betragtelige beløb.
 • Stormskader – fra tid til anden har vi en stærk storm i Danmark. Vælter et træ nedover dit hus, eller blæser tagsten fra taget, så dækker din husforsikring. Din forsikring vil normalt også dække de nedbørsskader der er i forbindelse med stormen.
 • Svampeskader – dette er en type af forsikring, hvor du bør undersøge om din husforsikring dækker eller ej. Dette variere nemlig en del fra forsikring til forsikring. Det er dog næsten altid muligt at få det som en tillægsforsikring.
 • Vandskader – der kan være tale om mange forskellige grunde til vandskade. Det kan være i forbindelse med skybrud, tøbrud eller i forbindelse med vandrør. Der kan godt være lidt forskel på hvordan de enkelte forsikringsselskaber dækker her. Lige meget hvad, så er det dog godt at være bevist om at vand kan gøre meget mere skade end man lige går og tænker over.
 • Glasdækning og kummedækning – denne del af forsikringen dækker f.eks. ødelagte vinduer, badekar, håndvaske og toilettet. Den kan også dække hvis du har keramiske kogeplader der går i stykker. Der er forskel på om dette er en tillægsforsikring eller automatisk indgår i din husforsikring. Det kan være værd at undersøge, når du sammenligner forsikringer.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Billige dyreforsikringer – det er lovpligtigt at have dyreforsikring til hund og hest

Vores dyr er ofte noget af vores kæreste eje, og derfor vil vi gerne sikre det på bedste vis. Med en forsikring til dyr, så sikre du dig at det ikke bliver alt for dyrt, hvis det f.eks. skal på dyrehospital i nogle dage, hvilket ellers kan koste kassen.

Hvis du har en hund eller en hest, så er det dog påkrævet at du har en dyreforsikring lige meget hvad. Du skal nemlig have en ansvarsforsikring til hund og hest, hvis de kommer til at gøre skade på andre personer eller deres ting.

Dyreforsikringer er en mindre forsikring i forhold til de store bilforsikringer og indboforsikringer, men det er faktisk et område, hvor du ved at vælge den billigste dyreforsikring kan spare overraskende mange penge.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Billige sommerhusforsikringer – det er ikke lovpligtigt, men det er smart

Det er ikke på samme måde som i forhold til husforsikring lovpligtigt at have en sommerhusforsikring, omend din bank kan pålægge dig at få en, hvis du skal have et lån til det. Det kan dog være en usædvanlig god ide at finde en god og billig sommerhusforsikring, da der jo også kan ligge en virkelig stor værdi i sommerhuset. Sommerhusforsikringen er som regel en blanding af det som du kender som husforsikring og indboforsikring til dit hus. Her er taget de forskellige dele som gør sig gældende i forhold til sommerhus, for at du kan være rigtig dækket ind.

Lige som med de andre forsikringer, så kan der være mange penge at spare ved at vælge den rigtige sommerhusforsikring.[/vc_column_text][vc_column_text]

Billig rejseforsikring – skal du udenfor DK’s grænser bør du være ordentlig dækket

Det kan meget hurtigt blive en virkelig dyr fornøjelse at blive syg eller komme til skade, mens du er i udlandet. Derfor anbefales det i høj grad at man har en rejseforsikring, når du tager flyet til et andet land. I mange tilfælde er det en af de forsikringer som du godt kan spare penge på ved at have for sig selv, mens det andre gange gør den samlede pakke billigere ved at vælge den samme sted som du ellers skal have dine forsikringer. Vi anbefaler derfor at du også spørger til rejseforsikringen, når du alligevel er i gang med at sammenligne forsikringer online.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

3 tips til billigere forsikring – der kan være mange penge at spare

Forsikringsområdet er et sted hvor langt de fleste danskere kan spare helt vildt store beløb. Specielt hvis du kigger på en periode over flere år, så kan det hurtigt blive meget store beløb, som sagtens kunne have været blevet brugt på meget sjovere ting. Det som gør det ekstra sjovt at spare penge indenfor forsikringer er, at du faktisk skal bruge mindre tid på at spare betragtelige beløb end de fleste tror. Her er 3 tips der er lige til at gå til. Indenfor hvert enkelte type af forsikring, er der selvfølgelig endnu flere tips. Dem kan du finde rundt på siden.

 • Sammenlign forsikringsselskaber cirka hvert andet år. Efter 2-3 år, så er der sket så meget med både priserne hos de enkelte forsikringsselskaber, men også i forhold til hvad du har brug for af forsikringer, at der næsten altid vil være nogle penge at spare ved at sammenligne nuværende forsikringsselskab med andre forsikringsselskaber.
 • Samling af flere forsikringer hos det samme forsikringsselskab. De fleste steder får du en samlerabat ved at samle 3 eller flere forskellige typer af forsikringer hos dem. Da der ofte er tale om cirka 20% besparelse på de enkelte forsikringer, så kan det godt svare sig at samle flere forsikringer på en gang. Dette er også værd at overveje, når du nu kigger efter ny forsikring på et område. Selvom du individuelt måske har en af de billige forsikringer på området, så kan det være den samlede pakke bliver billigere ved at flytte denne forsikring over også.
 • Overvej nøje hvilke typer af forsikringer der er nødvendige og hvilke der ikke er nødvendige. Forsikringsselskaberne vil selvfølgelig gerne sælge dig så mange og så dyre forsikringer som muligt, men overvej f.eks. om du kan leve med en højere selvrisiko, eller om en enkelte af forsikringerne i det hele taget er nødvendig. Det er en god ide at overveje disse ting inden møderne med med forsikringsselskaberne, så du er klædt på til at tage snakken med dem.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][/vc_column][/vc_row]