NOW READING

Billigste indboforsikring hvis du er pensionist

+

Billigste indboforsikring hvis du er pensionist

by Rolf

Der er mange penge at spare for pensionister på indboforsikringen

Har du haft den samme indboforsikring i mange år, så kan du helt sikkert spare et væsentligt beløb på en billigere indboforsikring til pensionister. Rigtig mange danskere forsætter med at have de samme indboforsikringer år efter år, selvom mange ting ændre sig. Hvis du er mere end 60 år gammel, så kan du højst sandsynligt få en indboforsikring der er mellem 25% og 50% billigere end den du har nu. Mange forsikringsselskaber han nemlig specielle pensionist indboforsikringer, som er væsentlig billigere end dem som yngre forbrugere skal betale.

Sammenlign forsikring og få billigere indboforsikring

Det er nemt at spare helt op til 50% på indboforsikringen!

Er du blevet pensionist indenfor de sidste par år, så er det en ekstra god grund til at undersøge om du kan få billigere forsikringer. Mange forsikringer ændre nemlig pris lige så snart du runder 60 år. Få tilbud på forsikringer fra TjenesteTorvet. Du vil sandsynligvis få et tilbud hvor du kan spare mange hundrede kroner hvert år!

Forsikringsselskaberne kigger på statistik

indboforsikring-pensionistPensionister er en god og billig kundegruppe at have i sin portefølje af kunder. Når man er nået op i alderen er de fleste blevet bedre til at passe på deres ting end de var i deres unge dage. Dette gør at pensionister ikke smadre deres ejendele lige så hurtigt, og derfor koster pensionisten heller ikke lige så meget for forsikringsselskabet. Det betyder modsat også at de har mulighed for at tilbyde pensionister en bedre pris for indboforsikringen.

Hvis uheldet skulle være ude, så bør du dog stadig være godt forsikret, og områder som f.eks. tyveri er noget som i mindst lige så høj grad kan ramme ældre mennesker som de unge. En god indboforsikring til efterlønnere eller pensionister dækker lige præcis dine ejendele i disse tilfælde. Men selvfølgelig også i tilfælde af at der opstår brand, du får køle- og dybfrostskader på dine madvarer og hvis du får skader på dine ved vandskader eller storm.

Det er derfor måske endnu vigtigere for pensionister at have en god indboforsikring. Men du får ikke en bedre forsikring bare fordi du betaler meget. Pensionistforsikringer dækker normalt lige så godt som forsikringerne til unge mennesker, og når du så får dem til en lavere pris, så er der jo ikke nogen grund til ikke at få din nuværende dyre forsikring skiftet ud med en billigere.

Hvad får du når du har en indboforsikring

Som navnet på indboforsikringen indikere, med mindre din indboforsikring går under et af de andre navne, nemlig familieforsikring eller basisforsikring, så handler den om at sikre dit indbo. Det er sikring af alle de mange ejendele som du har samlet sammen i løbet af årene. Dette kan være alt fra kunst, pelse, teknologi, smykker, havemøbler og musikinstrumenter. Dertil vil de fleste indboforsikringer også inkluderer en ansvarsforsikring og retshjælp.

Prisen på indboforsikringen hænger i høj grad sammen med hvor meget indbo du har. Nogle pensionister har samlet mange værdifulde genstande sammen i løbet af årene, men andre måske allerede har givet meget af det videre til deres børn og børnebørn m.v. Derfor er det også vigtigt at du som pensionist overvejer hvor meget dine ting er værd inden et møde med en forsikringsmand.

Du kan eventuelt bruge vores beregner – som du finder her – til at få et overblik over hvor meget dine ting egentlig er værd. Det kan for de fleste godt komme lidt som en overraskelse, hvor meget vores ting egentlig er værd, når vi lægger alle talene sammen.

Leave a comment