NOW READING

Lån penge hurtigt

+

Lån penge hurtigt

by Rolf

Nogle gange gælder det om at hurtigt at få flere penge på kontoen. Her er hurtige lån du underskriver med Nem-id.

Sms hurtig lån eller hurtige forbrugslån. Sammenlign de hurtigste kviklån nedenfor. Mulighed for straksudbetaling.


Godt sted at tage et lån
PayMark Lån
NYHED JUNI 2018

Lån mellem 10.000 kr og 150.000 kr fra PayMark Finans.

Super nemt at ansøge. Lav Rente og helt uforpligtende ansøgning!
Maks beløb:
150.000
Løbetid:
120 måned
Alder:
20 år

Godt sted at tage et lån
Modus Lån
NYHED OKTOBER 2016!

Lån mellem 5000 kr og 50.000 kr fra Modus Finans.
Mulighed for 2 måneders afdragsfrit lån hvert år!

Nem ansøgning. Sammenlign altid med Modus Finans lån.
Maks beløb:
50.000
Løbetid:
72 måned
Alder:
20 år

Godt sted at tage et lån
Lendon
Gratis kassekredit op til 15.000 i 30 dage!
Maks beløb:
15.000
Løbetid:
72 måned
Alder:
20 år

Godt sted at tage et lån
NordicLån
Lån op til 50.000 kr til en lav rente fra 8,73%. Dette er måske årets bedste nyhed for dig som vil tage et forbrugslån.

NYHED MAJ 2016!
Maks beløb:
50.000
Løbetid:
72 måned
Alder:
20 år

Utrolig populært sted at tage et lån
Santander Bank
Lån fra 10.000 kr. til 350.000 kr. MEGET konkurrencedygtige renter fra 3,95%. Der kræves ikke sikkerhed for lånet. Underskriv med NEM ID og du har pengene på din konto imorgen!
MANGE VÆLGER DETTE LÅN
Maks beløb:
350.000
Løbetid
144 måneder
Alder
18 år
Godt sted at tage et lånNordis Lån
Lån hurtigt op til 75.000 kr.

Alle over 18 år kan ansøge!
Maks beløb:
75.000
Løbetid:
72 måned
Alder:
18 år

Godt sted at tage et lån
LånLet
Hurtige penge på din konto i dag! Det tager kun 15 min at blive godkendt. Udbetaling sammen dag!
MEGET POPULÆRT VALG
Maks beløb:
5.000
Løbetid:
1 måned
Alder:
23 år

Godt sted at tage et forbrugslån
Vivus
Lån 4.000 GRATIS som ny kunde! Få svar på 1 minut! Nordea kunder har pengene samme dag!
SUPER HURTIGT KVIKLÅN
Maks beløb:
7.000
Løbetid:
1 måned
Alder:
20 år

Mange tager et  kviklån her
LEASY Minilån
Få et lån på op til 10.000 RENTEFRIT i 60 dage. Betal tilbage når du lyster, uden ekstra gebyrer!
SMART VALG VED HURTIG TILBAGEBETALTING
Maks beløb:
10.000
Løbetid:
36 måned
Alder:
18 år

Hurtige penge på din konto
Extra Cash
Hurtig og nemt lån. Få svar i låbet af 15 minutter! På din konto dagen efter.
HURTIGE PENGE!
Maks beløb:
50.000
Løbetid
72 måneder
Alder
25 år

Virkelig godt sted at tage et lån
Leasy Lavrente
Lån op til 50.000 til en god lav rente. Kræver ikke at der stilles sikkerhed.
MANGE VÆLGER DETTE PENGE LÅN
Maks beløb:
50.000
Løbetid
72 måneder
Alder
20 år

Godt sted at tage et lån
D.E.R. Kontantlån
Du kan låne op til 100.000 kr. med D:E:R Privatlån, helt uden at skulle stille sikkerhed. Tryglån giver forsikring i forbindelse med arbejdsløshed! UNIK PRODUKT!
Maks beløb:
100.000
Løbetid
60 måneder
Alder
20 år

Godt sted at tage et lån
Ferratum
Du kan nemt låne op til 15000 kr uden at stille sikkerhed. Det er hurtigt og nemt at underskrive med NEM ID, og du kan allerede have pengene på din konto imorgen.
FÅ GODKENDT LÅN PÅ 15 MIN
Maks beløb:
15.000
Løbetid
12 måned
Alder
23 år

Godt sted at tage et lån
Selene Finans
Få svar på 15 minutter, og få pengene senest i morgen! Lån op til 50.000 uden dokumentation.
Maks beløb:
75.000
Løbetid:
72 måned
Alder:
18 år

Godt sted at tage et lån
SparXpres
lån hurtigt og nemt op til 50.000 kroner. SparXpres blander sig ikke i, hvad du bruger pengene til. Du behøver ikke at stille sikkerhed.
Maks beløb:
50.000
Løbetid:
60 måned
Alder:
18 år

Godt sted at tage et lån
Robotlån
Lån hurtigt op til 75.000 kr. Lån uden sikkerhed nemt og uden besvær med NemId
Maks beløb:
75.000
Løbetid:
72 måned
Alder:
18 år

Lån hurtigt penge – Rentefrit og hurtig tilbagebetaling eller minilån?

Hurtigt er kodeordet, når du kigger på listen over lånemuligheder her på siden. Vi lister ikke alle muligheder for at låne online, men vi har en lang række af de hurtigste lånemuligheder i Danmark listet. Det vil sige, at du faktisk kan have flere penge på din konto indenfor timen i rigtig mange tilfælde!

Men først skal du lige bruge et par minutter på måske lige at klarlægge hvilken slags hurtig lån du er på udkig efter. Skal det være hurtig lån rentefrit i 30 dage, eller skal det være et hurtigt forbrugslån, hvor du betaler lånet tilbage over 5 år, og ikke mindst, hvor meget skal du egentlig låne?

Hurtige rentefrie lån er en god mulighed

For dig der kan betale hurtigt tilbage, og hvor du skal låne mindre end 15000 kr, så er de rentefrie hurtig lån ofte en ganske fin mulighed. Her er tale om steder som Ferratum og Lendon, som har nogle ganske fine kassekredit lånemuligheder, hvor du får den første måned gratis. Dette gør det til en billig løsning, hvis du hurtigt betaler lånet tilbage. Desto mere du gerne vil låne, desto dyre kan det selvfølgelig ende med at blive. Både da det er et større beløb, men også fordi det alt andet lige vil blive svære at betale en stor del af det tilbage indenfor en måned.

Men til helt små beløb. Det vil sige, 1000 kr, 3000 kr, 5000 kr eller måske helt op til 8000 kr eller 9000 kr, så kan de rentefrie lånemuligheder være rigtig gode.

Hurtigt forbrugslån uden sikkerhed

Skal du låne fra 5000 kr og op, så er der flere rigtig gode løsninger for også at låne over en længere periode. Faktisk kan du snild vælge at tage et hurtigt minilån og betale det tilbage over helt op til 5 år. De længere tilbagebetalingsperioder, er der dog ofte i højere fra for større lånebeløb. Dette kunne være for dig der gerne hurtigt vil låne 75000 kr. Beløb helt op til 75000 kr har rigtig mange forskellige muligheder at låne via. Der er derfor masser af steder at ansøge, og derefter sammenligne med hinanden.

Steder vi bør nævne er Bank Norwegian, Nordisk lån, Santander og Anna Finans. Dette er alle steder, hvor du hurtigt får udbetalt dit forbrugslån.

Lån penge hurtigt med Nem-id uden at stille sikkerhed

Det er både hurtigt og nemt at låne penge nu om dage. Du kan få svar på om du kan få lov til at låne hos de forskellige af ovenstående selskaber indenfor få minutter, og det tager ikke mange sekunder bagefter at skrive under med Nem-id. Hvis du har en frisk bank (læs: normalt samarbejder ovenstående med en bestemt bank som f.eks. Nordea), så kan du have penge uden at stille sikkerhed indenfor 2 timer. Men også hvis det går “langsomt” så har du allerede pengene på din bankkonto dagen efter. Så hvis det skal gå rigtig hurtigt, så må man sige at det er blevet nemt med internettet og de muligheder der er online.

Når det er så nemt at låne online, så skal vi selvfølgelig lige huske at gøre lidt mere ud af at tjekke hvilke steder der er de bedste og billigste for os, inden vi bare vælger det første. Derfor bør du også tage et kig på flere af de på listen skrevne muligheder, så du ikke ender med den dyreste løsning for dig. Hvis du skal have et lille lån, og kan betale tilbage indenfor en måned, så kan du godt gå efter de såkaldte kviklån, hvor du kan låne op til 10.000 kroner, og i mange tilfælde faktisk få et helt gratis lån, så længe du altså bare betaler dem tilbage i rette tid, og indenfor den første måned. Hvis du har brug for et større hurtigt lån end 10.000 kroner, og/eller du ved at du ikke kan betale tilbage indenfor den første måned, så bør du kigge lidt på nogle af de lån som måske ikke er gratis første måned, men hvor det alligevel samlet er meget billigere, hvis du låner pengene over en længere periode. Hvis du allerede har flere kviklån, så kan det være en god ide at tage et større forbrugslån til at samle disse små meget dyre lån i en noget billigere løsning. På denne måde er det faktisk muligt at spare ganske mange penge, selv hvis forbrugslånet er i den dyre ende. Har du mange små dyre lån, så anbefaler vi dog også at du tager ned i din egen bank og snakker med dem om hvilke muligheder du har. Her er det nemlig ikke altid hurtigt lån som er den bedste løsning på sigt.

Hurtige forbrugslån uden sikkerhed

En af fordele ved de lån som du ser her på siden er at det ikke er nødvendigt at stille sikkerhed for dem. Når du tager sådanne et forbrugslån uden sikkerhed, så skal du dog være bevist om at det i de fleste tilfælde også koster en lille smule mere at tage lånene uden sikkerhed. Er lånet uden sikkerhed så vil mange låneudbydere nemlig sætte renten en lille smule op for at kompensere for at de ikke altid kan få alle pengene ind igen, da der ofte er flere dårlige betalere. Havde der været stillet sikkerhed i f.eks. en bil eller et hus, så havde de været sikre på i det mindste at få nogle af pengene hjem igen. Så vælger du lånet uden sikkerhed, så skal du selvfølgelig også betale lidt mere for det.

Fordelen er modsat at du kan få lånet utrolig hurtigt. Der skal ikke bruges en masse tid på møder nede i banken, og du kan let underskrive med Nem-id, og dermed have udbetalt en god sum penge på din bankkonto dagen efter. Det kan altså ikke være lettere, hvis altså du selv har godt styr på din økonomi, og ved hvad du har råd til at låne.

Leave a comment